Kawałek śmieciowej działki przy drodze obok stadionu za kawał placu przynoszący stały dochód w centrum Rzeszowa ? Czy ktoś tu przytulił ogromną łapówę ? Jeśli to przejdzie to będzie to rażąca niegospodarność.
Co to za cyrki już odwalają.
Tzn. spokojnie. Wniosek deweloper sobie napisał, urzędnik się popłakał ze śmiechu jak go przyjmował. Teraz go muszą podać na sesję rady bo tak ale żeby z tego śmiechu się przypadkiem nie zgodzili.
Przecież "Balcerek" to jedyne takie miejsce bazarowe w centrum nawet jak już nie ma tam handlu jak kiedyś.
Niech sprzedają pietruszkę zamiast w Parku Papieskim.
W sumie deweloper ma niezły pomysł. Miasto mi wybudowało już dodatkowy zjazd do Witosa z kasy miasta to teraz oddam im trochę chodnika i trawnika bo tu nie mogę nic wybudować prócz budy z kebabem a jak dobrze pokombinuję to dopłacę z bańkę czy dwie i walnę 15 pięter na "Balcerku" za 3 bańki z piętra to i może na Wyspiańskiego coś kiedyś wybuduję, tylko kasy nazbieram.
To oczywiście moje zdanie.

- Screenshot (26).jpg (210.73 KiB) Przeglądany 1972 razy
Super teren pod kebaby i zapiekanki (albo znicze) pod nowym stadionem powierzchnia: 0,64 ha

- Screenshot (25).jpg (107.06 KiB) Przeglądany 1975 razy
Teren "Balcerka" powierzchnia: 0,8311 ha
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766