Patryk M pisze:Elewacja tynkowa na CT wygląda, tak jakby miała z 30 lat - zabrudzona-szara - i miała być niedługo odnawiana.
arek898 pisze:Nie rozumiem skąd zaskoczenie. Od początku inwestycji było wiadomo, że białe elementy będą z szprosami - tak było w projekcie. Dodatkowo elementy, gdzie są ściany/filary mają inną barwę niż szyby - to też będzie widoczne, jak również bardzo rzucają się uchylne okna i ich oprawy. To było wiadomo od początku. Niestety nie będzie tak dobrze to wyglądać jak na CT. Na całe szczęście z daleka to się nie będzie rzucać w oczy, z bliska w sumie aż tak bardzo też nie, bo obecnie skupiamy swój wzrok na małym fragmencie.
konradp pisze:Jeżeli z jakiegoś powodu masz dostęp do projektu wykonawczego i rzeczywiście jest jak mówisz to oznacza tylko tyle, że wizualizacje na stronie inwestora wprowadzają w błąd. Ja jestem tylko zwykłym, żuczkiem i bez dostępu do dokumentacji projektowej patrzę na wizualizacje i widzę, że płyty mają rowki a nie szprosy. Stąd wynika moje zaskoczenie, w pełni uzasadnione moim zdaniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości