Z niem. hart to twardy, więc może stąd ta nazwa. Taki brutalizm architektoniczny, ma dawać po "pysku" betonem i prostą formą
ps. to już wiem skąd nagłe zainteresowaniem rozbudową Sieciecha Tak się zastanawiam codziennie jak tam stoje w korku, kiedy ktoś sobie przypomni o tych działkach i będzie chciał tam coś wybudować...
Najlepsza jest ta Biedra w odległości 6,2km nie żebym mówił, że jest niezbędna do życia ale podawanie takiej odległości to nie zaleta... To jest Nosówka? Ogólnie lokalizacja jeśli chodzi zgiełk miasta to ok, ale trzeba liczyć sie z tym że wszędzie jest daleko. Jak już ktoś wcześniej napisał dobrze, że cos takiej powstaje na obrzeżach, powstaną przedmieścia z prawdziwego zdarzenia.
KrzysztofFilc pisze:Temat jest Rzeszów i okolice wiec inwestycja pasuje. Cieszy oko, ze takie inwestycje powstają na obrzeżach.
Ja zawsze powtarzam,że nie wszyscy chcą mieszkać w 16 piętrowcach w centrum miasta. Są inwestycje różnorodne i wszystkie swego rodzaju przyciągają czymś unikatowym. Jak kilka lat temu, ktoś by mi powiedział, że takie budynki będą budowane na obrzeżach miasta bybym w szoku i niedowiarkiem. Teraz czasy się zmieniają, ludzie patrzą już mniej na pryzmat wielkomiejski.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2022, 12:02 przez RzeszowskiAgent, łącznie zmieniany 1 raz
^^ Myślę, że głównym czynnikiem jest cena. Ceny w centrum powoli są poza zasięgiem średniego kupujące, rodziny. Widać to na tym przykładzie, ceny od 5700-6500. W samym Rzeszowie takie ceny są nie realne.