Person pisze:4 razy głosowałem na Tadzia i zrobił bym to 5 gdyby nie jego wiek, jak mieszkałem na nowym mieście to on właśnie dodał koloru temu osiedlu - uważam go za bardzo dobrego gospodarza . Co do mostu jest bardzo ładny, lecz moim zdaniem można było to połączenie inaczej zrealizować a taki most wybudować nad zalewem na trasie południowej miasta
Ole pisze:Most stoi w dobrym miejscu. Akurat temu rejonowi miasta już dawno należała się inwestycja. Czas na ożywienie tego terenu o dużym potencjale. Rejtana i okolice ostatnio miało masę inwestycji. Trzeba trochę równowagi.
Person pisze:4 razy głosowałem na Tadzia i zrobił bym to 5 gdyby nie jego wiek, jak mieszkałem na nowym mieście to on właśnie dodał koloru temu osiedlu - uważam go za bardzo dobrego gospodarza . Co do mostu jest bardzo ładny, lecz moim zdaniem można było to połączenie inaczej zrealizować a taki most wybudować nad zalewem na trasie południowej miasta
rafik pisze:Co do ożywienia tego rejonu mostu to co miałoby tam niby powstawać?Sąsiedztwo mostu to oczyszczalnia ścieków,schronisko dla zwierząt ,sortownia śmieci elektrownia i kilka betoniarni-rejon typowo przemysłowy i takie inwestycje powinny tam powstawać,a w dodatku w Rejonach ulic takich jak Wspomniana Rejtana jest jeszcze ogrom miejsca do zagospodarowania.
swiety pisze:rafik pisze:Co do ożywienia tego rejonu mostu to co miałoby tam niby powstawać?Sąsiedztwo mostu to oczyszczalnia ścieków,schronisko dla zwierząt ,sortownia śmieci elektrownia i kilka betoniarni-rejon typowo przemysłowy i takie inwestycje powinny tam powstawać,a w dodatku w Rejonach ulic takich jak Wspomniana Rejtana jest jeszcze ogrom miejsca do zagospodarowania.
Podchodzisz do tematu bardzo krótkowzrocznie - nikomu nie chodzi o tereny przy samym moście ale ogromne i bardzo atrakcyjne tereny na Staromieściu (w rozwidleniu Lubelskiej i Warszawskiej). Teren idealny pod zabudowę mieszkaniową, handel, usługi - płaskie, niezabudowane działki. Dodatkowo teren zyska po wybudowaniu odcinka do Warszawskiej.
Bezpośrednio przy samym moście wiele nie powstanie, działek dużo nie zostało. Jedynie ul. Rzecha może się ucywilizować.
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości