nie ma się co czarować że gdzieś odbierzemy mieszkanie i wpadniemy z pędzlem żeby pomalować na wymarzony kolor
Ja tak zazwyczaj robię

nie ma się co czarować że gdzieś odbierzemy mieszkanie i wpadniemy z pędzlem żeby pomalować na wymarzony kolor
Arrival pisze:Ja tak zazwyczaj robię. Jedyny problem jaki miałem w ciągu ostatnich kilku lat to odpadające płytki na balkonie, do zrobienia na gwarancji od wykonawcy.
Bo szczerze mówiąc gdybym ja nie zatrudnił do odbioru specjalisty, to sam pewnie nic bym nie znalazł do poprawek (poza jedną dziurą w wylewce).
Arrival pisze:I co by się stało?
Arrival pisze:Odbiór trwa 15 minut, wykończenie około tygodnia i można mieszkać.
Arrival pisze:Pomiar powierzchni zawsze po jakimś czasie robi sam deweloper i zawsze sam z siebie zwraca kasę bo zawsze wychodzi trochę mniej niż w papierach
pawelc pisze:Optymistycznie U mnie odbiór trwał 2 godziny a wykończenie potrwa około 2-2.5 miesiąca (realizowane bez przestojów, przez jedną firmę, kompleksowo).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości