letowniak pisze:porteño pisze:ale przecież to jest sam surowy beton! Architektura rodem z lat 70-ych, ech...
Matko kochana architekt chyba nie ma pojęcia o tym że da się na to rzucić kolorowy baranek przecież mamy XXIw a styropian i ekipy od termomodernizacji są w każdej wiosce. Ja bym jeszcze tam huśtawkę taką duża niebieską walnął po środku tego parkingu. Byłoby i kolorowo i wesoło!
porteño pisze:letowniak pisze:porteño pisze:ale przecież to jest sam surowy beton! Architektura rodem z lat 70-ych, ech...
Matko kochana architekt chyba nie ma pojęcia o tym że da się na to rzucić kolorowy baranek przecież mamy XXIw a styropian i ekipy od termomodernizacji są w każdej wiosce. Ja bym jeszcze tam huśtawkę taką duża niebieską walnął po środku tego parkingu. Byłoby i kolorowo i wesoło!
Nie wiem, o jakim baranku piszesz, ale szczerze powiedziawszy, to te ohydne betonowe mury powinien dopaść jakiś grafficiarz i podejrzewam, że nawet jakby miał nikły talent, to zrobiłby z tej szarości coś ciekawszego. A już najgorzej wygląda ona od strony domniemanego przyszłego bloku, dramat.
porteño pisze: A już najgorzej wygląda ona od strony domniemanego przyszłego bloku, dramat.
Pieczarkowy pisze:Jeżeli tego nie spieprzą, to będzie to najładniejszy budynek w Rzeszowie chyba?
Użytkownicy przeglądający to forum: dStan, ETernit i 10 gości