Steeler pisze:Matius pisze:Pierwszy raz widzę kogoś komu nie podoba się architektura Millenium Hall. Kompletnie nie mogę tego zrozumieć. Dla mnie Millenium Hall to budynek piękny i nowoczesny. Jest to jedna z ładniejszych i nowocześniejszych galerii handlowych w Polsce. Zresztą nie tylko mi podoba się ten budynek, ale większości osób, które znam. Jednakże każdy może mieć własną opinię, mimo, że takowej nigdy nie zrozumiem. W końcu mamy demokrację, co nie ?
A ja za to nie pierwszy raz widzę kogoś, kto ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nieprzypadkowo użyłem stwierdzenia "skrzywdzone molochy" - bo sama architektura MH również mi się podoba, jest natomiast dramatycznie skrzywdzona bajzlem reklamowym na elewacji.
Pierwszy raz widzisz, że ktoś ma kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? Ja juz to widywałem tu wielokrotnie, m.in. u administratora, który odpowiadał niepytany w dyskusji mojej i jednego z użytkowników. Zapewne chciał być sarkastyczny, albo "zgrywał cwaniaka", co poskutkowało usunięciem moich postów (tych, które się dało), od amtej pory jestem bardziej "biernym" użytkownikiem.