jareksen pisze:Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś sprawdzone informacje co do planów zagospodarowania terenu zaznaczonego na czerwono?

bartek86 pisze:jareksen pisze:Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś sprawdzone informacje co do planów zagospodarowania terenu zaznaczonego na czerwono?
Pewnie prędzej, czy później powstaną kolejne budynku/bloki. Pytanie powinno brzmieć - "Ile pięter będą mieć budynki w tym miejscu".

Casio pisze:Witam wszystkich.
Założyłem forum, które może nam posłużyć do komunikacji i poruszania bieżących spraw dotyczących wspólnoty. Proponuję, aby konta się nie dublowały zakładać konta z podaniem numeru mieszkania np. M01S1_Imię, gdzie M01 - oznacza numer mieszkania a S1 lub S3 numer bloku. Proponuję jedno konto na mieszkanie. Forum jest widoczne po zarejestrowaniu i zatwierdzeniu użytkownika przez admina![]()
Chyba, że ktoś ma inną propozycję to jestem otwarty
http://www.solinska.cba.pl.

PawełzRzeszowa pisze:Wydaje mi się ,że spowodowane jest to niskimi temperaturami. Trochę za zimno na lanie betonu na strop. Co innego stawianie Ścian jak widać.

Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości