Jakieś lokalne Fakty z taką panoramą miasta nie byłoby to głupie no i cała ściana w szkle. Podobnie sobie poczyna tvn i efekt woow jest.

Ale jak mówiłem może to być tylko plotka.
adek01 pisze:moim zdaniem w rzeszowie mieszkania za +500k sprzedaja sie pojedynczo....wrecz nie sprzedaja....
* podobno ma byc ok 240mieszkan... inwestycja z parkingiem ma kosztowac podobno ok 150mln
= 625k srednia cene mieszkania?! czy zle licze....
pisul pisze:To nie ten temat ale co do ostatniego piętra CT słyszałem plotke jakiś czas temu że miejska tv ma tam nadawać tam swój program. Myślałem że to głupota ale kilka dni temu na samej górze na balkonie kilka osób coś robiło. Może faktycznie ma stać puste to wydzierżawią?
Jakieś lokalne Fakty z taką panoramą miasta nie byłoby to głupie no i cała ściana w szkle. Podobnie sobie poczyna tvn i efekt woow jest.
Ale jak mówiłem może to być tylko plotka.
SzymeqK pisze:DD TVN nie jest robione komputerowo...osobiście byłem w ich studio
SzymeqK pisze:Aha i jeszcze chciałem się spytać, czy można zmienić część nazwy na "160m - 35p"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości