Buka pisze:Jak wrócę z urlopu (czyli za dwa tygodnie) to w przypadku braku zaproszenia lokatorów z 2-go i 3-go etapu na Takka.pl zajmę się tym sam. Zaczniemy od drugiego etapu - powrzucam do skrzynek kartki, na każdej będzie inny kod. Podam swojego maila - wyślą mi Państwo numer mieszkania i kod, który Państwo dostali a ja dodam lokatorów wedle maila jakiego dostałem i przydzielę grupę (o ile mam taką możliwość) jako 2-gi etap. W ten sposób szybko zweryfikujemy kto jest mieszkańcem i będziemy mogli na spokojnie porozmawiać na forum prywatnym.
Nasz Gaj pisze:Buka pisze:Jak wrócę z urlopu (czyli za dwa tygodnie) to w przypadku braku zaproszenia lokatorów z 2-go i 3-go etapu na Takka.pl zajmę się tym sam. Zaczniemy od drugiego etapu - powrzucam do skrzynek kartki, na każdej będzie inny kod. Podam swojego maila - wyślą mi Państwo numer mieszkania i kod, który Państwo dostali a ja dodam lokatorów wedle maila jakiego dostałem i przydzielę grupę (o ile mam taką możliwość) jako 2-gi etap. W ten sposób szybko zweryfikujemy kto jest mieszkańcem i będziemy mogli na spokojnie porozmawiać na forum prywatnym.
Buka najprawdopodobniej jako mieszkaniec nie będziesz miał takich uprawnień. Możesz oczywiście sprawdzić. Dziękujemy za zaangażowanie!
Choć mamy inną propozycję - wszystkie osoby zainteresowane dostępem do tego forum prosimy o kontakt z biurem sprzedaży, następnie prześlemy Państwu potrzebne do zalogowania się dane. W pierwszym etapie sporo osób, mimo wysłania do nich zaproszeń (bo wysłaliśmy zaproszenia wszystkim Lokatorom), tylko częściowo z tych zaproszeń skorzystała.
Na ten moment mamy sporo zajęć, a tym samym do załatwienia sporo spraw ważnych dla nas wszystkich, dlatego nie jesteśmy w stanie wysłać wszystkim zaproszeń teraz, tym bardziej jeżeli spora część osób miałaby je zignorować (każde z zaproszeń jest spersonalizowane i składa się z kilku kroków).
Powyższe rozwiązanie dałoby osobom zainteresowanym dostęp od razu, a pozostałe osoby dostaną zaproszenia w późniejszym terminie.
Zachęcamy w tej sprawie do kontaktu bezpośredniego z biurem!
Pozdrawiamy
icetruck pisze:dlatego trzeba walczyć z wodą z zewnątrz - poprawić hydroilozację, drenaż cokolwiek - zaleczyć przyczynę a nie wstawiać kratki... kratki są od wyprowadzania wody która już jest wewnątrz (czyli leczenie objawów nie przyczyna), ja bym spróbował najpierw powstrzymać wodę od napływania, zamiast wstawiać pompy które bedą w kółko wypompowywać wodę z kratek która będzie się znów magicznie pojawiać co większy deszcz (o ile faktycznie jest tak źle) i to nie w postaci kałuży, tylko mokrej podłogi - to nie spłynie do kratki
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości