[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: emi » 11 lip 2017, 20:39

W pierwszym etapie na szczescie sa wbudowane
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: giver » 12 lip 2017, 7:55

Czyżby szykowała się kolejna burza, tym razem odnośnie skrzynek? Każdy na projekcie widział usytułowanie skrzynek i rozmiar ściany na której/w której miały się one znajdować. Nie można oczekiwać, że się zmieści w ściance o grubości 8cm. Jeżeli komuś nie odpowiadało to w ramach zmian projektowych można bylo je przenieść.

PS. Przeniesienie na tym etapie rozdzielni w szczególności elektrycznych to bardzo niewdzięczna praca i wolałbym nie myśleć ile za to może zawołać elektryk ;)
giver
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 10 paź 2015, 12:41

Postautor: pisul » 12 lip 2017, 8:35

giver pisze:
PS. Przeniesienie na tym etapie rozdzielni w szczególności elektrycznych to bardzo niewdzięczna praca i wolałbym nie myśleć ile za to może zawołać elektryk ;)

1500 zł, tyle znajoma zapłaciła w Warszawie
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: emi » 12 lip 2017, 10:05

Witam wszystkich zwolenników i przeciwników osiedla właśnie dostałam pismo od prawnika NG development o zaprzestanie jak to się wyrazili pisania nieprawdy uważam ze jest to zagranie poniżej godności ale spoko pokazaliście klasę i podejście do klienta. Jest to mój ostatni post
Ostatnio zmieniony 12 lip 2017, 10:57 przez emi, łącznie zmieniany 2 razy
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: icetruck » 12 lip 2017, 10:32

giver pisze:Jeżeli komuś nie odpowiadało to w ramach zmian projektowych można bylo je przenieść.

oczywiście na własny (niemały koszt)

po tym co piszesz emi to aż się boję spytać dlaczego garaże zostały zamknięte dla osób postronnych/przyszłych mieszkańców - chociaż chyba się domyślam
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

Postautor: giver » 12 lip 2017, 10:49

@Emi, może wystarczyło pisać suche fakty, daty, konkrety bez zbędnych emocji i nie byłoby tego "problemu".

http://www.aptus.pl/www/porady/konsekwencje_prawne.php

icetruck pisze:oczywiście na własny (niemały koszt

Koszt projektu zamiennego czyli 500zł jeżeli dobrze pamiętam i myślę, że max 200-300 zł za zmianę usytuowania skrzynek. Tak czy inaczej wychodzi sporo taniej niż te 1500zł, a i gwarancji się nie traci.
giver
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 10 paź 2015, 12:41

Postautor: peter » 12 lip 2017, 11:05

emi pisze:Witam wszystkich zwolenników i przeciwników osiedla właśnie dostałam pismo od prawnika NG development o zaprzestanie jak to się wyrazili pisania nieprawdy uważam ze jest to zagranie poniżej godności ale spoko pokazaliście klasę i podejście do klienta. Jest to mój ostatni post

Zwykłe straszenie, ciekaw jestem co mieli na myśli pisząc "pisanie nieprawdy" śledząc ten temat widziałem że wrzucałaś zdjęcia dokumentujące to o czym pisałaś. Nasz Gaju mimo ze nie jestem waszym klientem i pewnie nie będę ale takie podejście do sprawy na pewno by mnie zraziło jako potencjalnego klienta do zakupu przy waszych przyszłych inwestycjach.

Wracając do skrzynek jednym słowem KATASTROFA jak na dzisiejsze czasy... pozostaje tylko zabudować to jakąś szafą ale znów skrzynki zabierają nam miejsce...
peter
Maniak
Maniak

Na forum od: 04 paź 2014, 18:21

Postautor: addicted » 12 lip 2017, 15:00

Emi, kto ci może zabronić pisania tutaj heh! raczej tylko admin usunąć post!, a prawnik, który to napisał to mądry człowiek i ciekawe skąd wiedzial, że emi to ty a nie ja!
addicted
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 08 paź 2016, 19:02

Postautor: addicted » 12 lip 2017, 20:25

Jeśli chodzi o skrzynki to aktualnie bardzo czesto bywam na nowych budowach i równie czesto widuje tam skrzynki elektryczne montowane nawierzchniowo (ściany żelbetowe, dzialowe "8", zewnętrzna/bloczek silikatowy"24" zatopiona) :|
addicted
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 08 paź 2016, 19:02

Postautor: Kolesław » 13 lip 2017, 8:48

Pozywanie użytkowników forum internetowego za to, że 'osmielają' się krytykować partactwo dewelopera to już s*****synstwo wyższych lotów.
Kolesław
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 04 maja 2016, 17:37

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane