pisul pisze:Ostatni budynek dalej rośniea myślałem że osiągnął docelową wysokość a tu się szalunek pojawił na samej górze. Winda, iglica?
"Nadbudówka" była widoczna na wizualizacjach. Tak więc nie jest to nowa inicjatywa.

pisul pisze:Ostatni budynek dalej rośniea myślałem że osiągnął docelową wysokość a tu się szalunek pojawił na samej górze. Winda, iglica?
vicomte pisze:To, co sfotografowal kolega Pisul tworzy juz niejako trzecia kondygnacje top apartamentu, stad pewnie jego zdziwienie.
Agata ma swoja gastormonie pisze kolega... Teraz wiem, kto robil cizbe na otwarciu![]()
Tak w ogole (chyba, ze sie myle) to forum dla zainteresowanych nowymi inwestycjami, ten watek konkretnie inwestycja NG, ale slyszalem, ze "Kabaret pod Wyrwigroszem" ma swojego fun page"a, moze tam jest wiecej okazji, by sie rozwijac w kpiacych wpisach?
krikol pisze:Hmm... A gdzie ujścia kominów wentylacyjnych ze wszystkich mieszkań bloku ?
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości