[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: aigor » 28 lut 2017, 22:00

Witam wszystkich

Rowniez czekam na mieszkanko z 3 etapu (budynek F)

Czy sasiedzi z I etapu mogliby poinformowac jakie firmy internetowe/telewizyjne funkcjonuja na osiedlu ?

Pozdrawiam
aigor
Świeżak

Na forum od: 28 lut 2017, 21:59

Postautor: Staszek Anioł » 28 lut 2017, 23:24

a tu coś z budynku G świeżutkie nagranie ps. za dużo mg zajmuję więc porobiłem scree'ny ,widze że koledzę Grizli zrobiło "się mokro" na widok wykończenia budynku C więc i u mnie w bloku też zrobiło się mokro i to dosłownie w przejściu z klatki do garażu ,pozdrawiam i ps. może warto czasem posłuchać naszej sąsiadki Emi może nie do końca jest tak anty nastawiona na nasz "Gaj" ,bądź co bądź mnie to co zobaczyłem nie napałało wielkim optymizmem tym bardziej że płytki są już położone i zafugowane no ale z pewnością do tego ustosunkują się nasi "eksperci z forum" :P
Załączniki
woda3.jpg
woda3.jpg (84.15 KiB) Przeglądany 4328 razy
woda2.jpg
woda2.jpg (92.01 KiB) Przeglądany 4328 razy
woda1.jpg
woda1.jpg (96.69 KiB) Przeglądany 4328 razy
Staszek Anioł
Świeżak

Na forum od: 29 lis 2016, 23:40

Postautor: Pieczarkowy » 28 lut 2017, 23:27

najłatwiej byłoby wrzucić ten film na youtube.com lub drive.google.com, jeśli kolega korzysta z usług Google. ;)
Pieczarkowy
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 27 lut 2015, 18:25

Postautor: grizli » 28 lut 2017, 23:59

Staszku Aniele, bezpodstawnie insynuujesz, że podnieciłem się stanem budynku C. Po prostu zrobiłem zdjęcia tego co widziałem, a to co widziałem było w porządku. Na klatce i schodach nie widziałem wilgoci, ani tym bardziej kałuż lub jeziora, bo gdyby były to na pewno bym pstryknął zdjęcie (w garażu nie byłem jakby co).

Widok na osiedle od strony Parku Papieskiego i poniżej zbliżenie na ciągle w budowie mieszkanie z basenem w budynku F:

Obrazek
Obrazek
grizli
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 12:48

Postautor: icetruck » 01 mar 2017, 0:48

spokojnie, to pewnie tylko sprawdzanie szczelności fug
poza tym wszyscy by chcieli mieć sucho w garażu, a przecież jacht też trzeba mieć gdzie zaparkować, na 12 piętrze powstaje basen prywatny a dla reszty lokatorów najwyraźniej będzie dostępny basen w podziemiach
na samochody też się nada, tylko trzeba pamiętać żeby ręcznego nie zaciągać

kończąc te nieśmieszne w tej sytuacji złośliwości chciałbym jeszcze tylko prosić o jakiś szerszy opis co tam się dzieje i co tak właściwie widzimy na stopklatkach z filmu?
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

Postautor: emi » 01 mar 2017, 10:21

dobrze ze w drugim etapie to wyszlo teraz a nie po oddaniu mieszkan. choc patrzac na skale to my w pierwszym etapie to jeszcze sucho mamy :P
z niecierpliwością czekam na odpowiedz vicomte
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: Nasz Gaj » 01 mar 2017, 11:23

Piszemy, aby Państwa uspokoić, to co zostało pokazane na zdjęciach to wynik JEDNORAZOWEJ awarii wynikającej z wykonywanego przyłącza wody - wielkość wody oraz zalania komórek lokatorskich to wynik wycieku z rury fi 80... stąd taki rozmiar usterki i wysokość wody w komórkach.

Od wczoraj (wczoraj usterka powstała) prowadzone są prace w celu jej wyeliminowana - wypompowywanie wody - następnie powierzchnia ta zostanie osuszona!

Pozdrawiamy
Ostatnio zmieniony 01 mar 2017, 11:36 przez Nasz Gaj, łącznie zmieniany 1 raz
Nasz Gaj
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 18 mar 2015, 13:04

Postautor: Staszek Anioł » 01 mar 2017, 19:26

Potwierdzam zdjęcia które wczoraj zamieściłem z budynku G są spowodowane awarią uszkodzonej rury jak wyżej wyjaśnia Nasz Developer , miejmy nadzieję, że nie powtórzy się to w przyszłości! Tak czy inaczej dobrze , że wydarzyło się to teraz i że zostanie to dobrze zabezpieczone na przyszłość pozdrawiam
Staszek Anioł
Świeżak

Na forum od: 29 lis 2016, 23:40

Postautor: Nasz Gaj » 02 mar 2017, 11:41

aigor pisze:Witam wszystkich

Rowniez czekam na mieszkanko z 3 etapu (budynek F)

Czy sasiedzi z I etapu mogliby poinformowac jakie firmy internetowe/telewizyjne funkcjonuja na osiedlu ?

Pozdrawiam

Witamy na forum :)

W załączeniu wykaz dostawców, którzy funkcjonują w etapie I.
Ci sami będą również w etapie II i III :)

Pozdrawiamy
Załączniki
Teletech1.jpg
Teletech1.jpg (98.24 KiB) Przeglądany 4683 razy
Nasz Gaj
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 18 mar 2015, 13:04

Postautor: grizli » 02 mar 2017, 12:35

A czy wie ktoś, czy w Naszym Gaju będzie w przyszłości UPC? Na infolinii dowiedziałem się, że ta lokalizacja nie jest na razie dostępna i nie potrafili powiedzieć nic więcej. UPC to operator, z którego korzystam obecnie i jestem bardzo zadowolony (szczególnie ze zdalnego programowania nagrań za pomocą aplikacji Horizon GO), więc fajnie byłoby go mieć po przeprowadzce. :)
grizli
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 12:48

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane