Forum nabralo rumiencow

Buka - problem kaluz w garazu pierwszego etapu zauwazyl chyba kazdy, nawet ja

Zreszta, dowcipkowalem juz na tym forum z metody przerabiania tego problemu, polegajacej na tym, ze lokatorzy wklejali zdjecia z kaluzami a deweloper ripostowal zdjeciami bez kaluz. NG ma refleks i wyciaga wnioski, wiec sie z tego szybko wycofal

Prawda jest tez to, ze klopot nie dotyczyl kazdego- bo kaluze nie tworzyly sie na calym garazu. Super, ze cos z tym robiles i super, ze - jak rozumiem - problem bedzie likwidowany.
Tomek ciagnik taki jezdzi po Nowowiejskiej, tak samo czyszczone sa opony samochodow wyjezdzajacych z budowy w Powstancow , na koszt budujacych ( "rozkaz" prezydenta miasta ), mysle, ze po Twojej interwencji nie bedzie zadnego problemu na objecie tym ulicy pod A i B. Oby wiecej takich lokatorow, jak Ty!
Grizli- nie wiem, kim jestes, ale analiza stylistyki tekstu wpisu popelnionego przez "rzekoma" emi polozyla mnie na wznak. Uwielbiam cie

Spokojnie, jesli admini wykryja takie samo ip, nadajace na roznych nickach, raczej to wyczyszcza. Dzieki za obrone- ale jest ona niepotrzebna - dam sobie rade