[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: skm » 23 lut 2017, 18:25

To chcialem uslyszec :) Dzieki!
skm
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 23 lut 2017, 11:55

Postautor: OloB » 23 lut 2017, 19:14

Szanowni przyszli Sąsiedzi (mieszkający oraz planujący zamieszkanie),
Domyślam się, że funkcjonuje zamknięte forum dla aktualnych mieszkańców, gdzie każdy występuje pod swoim prawdziwym imieniem. Jeśli tak jest, to zakładam, że osoby chcące zgłosić jakiś problem związany z jakością prac budowlanych i organizacyjnych aktywne są przede wszystkim na tamtym forum. Regularne wylewanie żali tutaj pozwala sądzić, że nie chodzi o próbę rozwiązania problemu ale raczej o szukanie poklasku.
Domyślam się, że na tamtym forum laicy budowlani mogą uzyskać szczegółowe informacje o teoriach budowlanych, oraz o niedociągnięciach w naszych budynkach (wszystko to od fachowców oczywiście :)). Liczę na fachowe doradztwo sąsiada irka 8-)

Oczywiście i na niniejszym forum można wyrażać swoje opinie (pozytywne i negatywne) o inwestycji. Problemów to nie rozwiąże, ale zawsze można się wyżalić / wyżyć (niepotrzebne skreślić).
Trzymajmy jednak poziom wypowiedzi i dbajmy choćby trochę o zasady pisowni (przecinki, kropki itp.) - łatwiej wtedy wyłapać sens wypowiedzi.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2017, 5:49 przez OloB, łącznie zmieniany 1 raz
OloB
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 01 wrz 2015, 11:12

Postautor: vicomte » 23 lut 2017, 19:41

OloB, dziekujemy za glos rozsadku! Serio liczysz na pomoc od kogos, kto z poziomu komputera wie, ze na budowie idzie fuszerka? Na wypadek, gdybys byl ironiczny, to wiedz, ze kolega ireeek ma problem z odroznieniem powagi od ironii i moze Twoja wypowiedz potraktowac... " w punkt " :)

Emi, przyktro mi, ze propozycja developera nie spelnila Twoich oczekiwan. Targowalas sie? ;)

Rzucilem okiem na budowe lacznika, sytuacja z wyjazdem/wjazdem do garazu jest rzeczywiscie trudna i trzeba byc bardzo uwaznym, ale wykonawcy - mam nadzieje - wiedza, jakie stwarzaja problemy i daja z siebie wszystko.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: emi » 23 lut 2017, 20:44

olob jak chcesz to dam ci moj login i haslo do forum zamknietego i sam zobaczysz ze usterki sa zglaszane i to nie tylko na forum ale rowniez do samego developera i spoldzielni jednak niestety bez oddzwieku.
vicomnte wkoncu przejzales na oczy wejdz prosze jeszcze do garazu i przekonaj sie jaka jest tam sytuacja bo widze ze ty jak niewierny tomasz nie uwierzysz poki nie zobaczysz na wlasne oczy i tak szczerze to opisanie na forum sytuacji z wjazdem chyba pomoglo bo rano ten wyjazd wygladal gorzej uwierz mi ze go uprzatneli bo jeszcze wczoraj zakopalam sie w blocie tylko ciekawe co zrobili z tym drzewkiem co bylo na rogu
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: pisul » 23 lut 2017, 21:38

Koniec zimy, roztopy i deszcz na budowie. Może warto pocierpieć troszkę żeby cieszyć się za chwilkę nowym asfaltem i chodnikami pod same drzwi? Przecież nikt celowo nie robi na złość zmotoryzowanym. Co raz wyższe temperatury, budowa ma się ku końcowi i z każdym tygodniem wiosny będzie już tylko lepiej.

Tu krytyka na dewelopera i drogowców ... Mały przykład jak to robią na innych osiedlach a raczej jak tamtejsi mieszkańcy mogą sobie tylko pomarzyć o budowie drogi ;)

1- http://supernowosci24.pl/w-zimie-tona-w ... ie-kurzem/
2- http://rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/1,34 ... iedlu.html
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: skm » 24 lut 2017, 10:00

Czy można dostać namiary na zamknięte forum mieszkańców?
skm
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 23 lut 2017, 11:55

Postautor: Tomek » 24 lut 2017, 10:32

Witam.
Czytając te gorzkie żale w szczególności użytkownika EMI dziwi mnie jedno... Jak Wam na klatkach żarówki popaliło to 2 miesiące nie było chętnego żeby to zgłosić do administracji w celu uzupełnienia oświetlenia... Ale opluć na forum i krytykować wszystko to czas jest. Nie lepiej wykorzystać ten krytykancki talent do zgłaszania problemów bezpośrednio w spółdzielni...
Tomek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 18 sie 2015, 8:46

Postautor: grizli » 24 lut 2017, 10:40

skm pisze:Czy można dostać namiary na zamknięte forum mieszkańców?

Poproś biuro sprzedaży NG i w ciągu kilku dni dostaniesz dane dostępowe. Zbyt wiele jednak się po tym forum nie spodziewaj - w temacie "aktualnych problemów" znajdziesz tylko wątek poświęcony kałużom w garażu. Moje ogólne wrażenie jest takie, że jest tam maksymalnie 15% kwestii, które porusza emi na inwestycje-rzeszow.pl. Innymi słowy, czytając oficjalne forum trudno jest stwierdzić, że NG to taka totalna porażka, jak opisuje to emi. :)
grizli
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 12:48

Postautor: vicomte » 24 lut 2017, 11:54

Tomek, przepraszam, ale gdzie Ty wczesniej byles? ;-) Mnie juz nie wypada dawac takich tekstow, bo mi "placi" deweloper.... :D

Grizli- a ja Ci mowie, ze dozyjemy jeszcze czasow, kiedy Emi stwierdzi - zgodnie z prawda zreszta - ze NG to jedno z najladniejszych osiedli Rzeszowa ;-)

I mowi to koles, ktory co prawda slabo zna topografie miasta ( heh), ale mieszkal juz na czterech roznych osiedlach ;)
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: emi » 24 lut 2017, 11:57

Robicie ze mnie czarną owce, co ma byc wiecej zgłaszane jak nie garaże to jest głowny problem przeciez nikt na forum osiedlowym nie bedzie zgłaszal jakie usterki ma w mieszkaniu zreszta pisano tam równiez o smieciach, o ogrzewaniu i wielu innych
Vicomnte nie mowie ze nie w kazdym poscie podkreslam ze jak NARAZIE głownym plusem jest lokalizacja i kiedys rownież pisałam ze trzeba poczekac ale mam nadzieje ze szybko sprzedam mieszkanie choc jak narazie to co sie dzieje wokól i w garazu odstrasza potencjalnych kupców!
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane