[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: Oliwka » 23 lut 2017, 0:06

Nie wiem Emi... ale to z pewnością nie dyskusja na forum ;)
Dobranoc!

PS - a co do ciężarówek z tego co pamiętam budowa 2 i 3 etapu i dojazd do niej odbywał się z al. Powstańców Warszawy a nie obok naszych okien. Teraz ta droga jest w przebudowie wiec jakąś droga muszą dowieść materiały na budowę. Nie robią tego w środku nocy a w dzień więc uważam ze akurat w tej kwestii należy się trochę więcej zrozumienia ;) a z drugiej strony za niedługo sama chętnie z tego łącznika będziesz korzystała wiec Emi wyluzuj i poczekaj parę tygodni. Założę się ze do wiosny będziemy mieć piękna drogę z bezpośrednim wyjazdem na powstańców i wtedy ciężarówki znów będą jeździły inna drogą, ja już nie mogę się doczekać :)

Raz jeszcze dobrej i spokojnej nocy dla Ciebie! :)
Oliwka
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 13 sty 2016, 5:31

Postautor: emi » 23 lut 2017, 0:22

niestety przy moim trybie pracy i usytuowaniu okien moja cierpliwosc sie skonczyla juz nie mowiac o tym ze mimo wszystko byly caly czas dowozone z obu stron
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: letowniak » 23 lut 2017, 0:28

Cierpliwość człowiekowi się zazwyczaj wtedy kończy kiedy już inny kończy być uciążliwym ;) Dasz radę, budowa na tym polega żę się buduje jeździ brudzi i kwiatków nie ma pod blokiem... ja obecnie mieszkam w jednorodzinnym domku błoto i syf jak to po zimie, trzeba byłoby wszystko zakostkowac i zalac betonem...nie zamierzam.
Hardkloc - developer oferujący mieszkania w najwyższej jakości klocach
letowniak
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 21 lip 2014, 1:55

Postautor: vicomte » 23 lut 2017, 10:49

Pozdrawiam ponownie wszystkich, ktorzy na forum poswieconym inwestycjom mieszkaniowym, a konkretnie inwestycji NG zadaja sobie trud omawiania i analizowania stosunku jakiegos "vicomte" do dewelopera. Kochani, nie zasluzylem, naprawde.... ;-)

Kira- emi byla laskawa mnie personalnie zaadresowac, stad moja "natychmiastowa" reakcja - w koncu NG placi mi ciezka kase za wierszowke ...;-)

Dziwi Cie, ze ktos moze byc zachwycony osiedlem, a nie dziwi Cie, ze ktos tak zniechecony mieszkaniem nie skorzystal z oferty odkupu mieszkania od dewelopera? Hmmm, ciekawe....i nie widze niczego niestosownego w sugerowaniu zmiany rzeczy, z ktorej jest sie tak niezadowolony. Przeciwnie- doceniam za to dewelopera, zyczylbym sobie juz zawsze, by sprzedawcy chcieli odkupywac od nas przedmioty, z ktorych zakupu jestesmy tak niezadowoleni. Nie wiem, jak Ty, ale kupilem tak cala mase rzeczy.

Ale coz - od chwalenia dewelopera jest tutaj oplacany vicomte ;)

ireeek pisze:Szczerze, to już mi się rzygać chce od czytania tych głupot pisanych przez Nasz Gaj/Vicomnte, człowieku czy ty masz jakiekolwiek obiektywne/krytyczne spojrzenie na to osiedle?

Leją beton przy ujemnych temperaturach, wykonawca wie lepiej. Pojawia się wilgoć, nic dziwnego. Zalewa garaż, tylko kawałeczek. Budują hipermarket zasłaniajać kilka kondygnacji, super bo nie będzie hałasu z drogi. Przybijają "dyktę" do balkonow, super to wygląda.

Człowieku, czytać się już tego nie da.

Dykta? Czlowieku, od wywalania wlasnych frustracji sa specjalisci, raczej tutaj nie zagladajacy, no chyba, ze szukaja mieszkan ;-)

Ale do jednego sie przyczepie: napisales - rozumiem, ze z ironia, ze wykonawca wie lepiej. Odpowiem na powaznie. Alez nie! Ty wiesz lepiej, MISTRZU ;-)

Emi, pozdrawiam ponownie, aha... radzilbym sprawdzic, do czego wymyslono auto hold'a ;-) I prosze nie obrazac ludzi jezdzacych rzechami, bo auto hold nie kosztuje wiecej niz jednorazowa wyplata z programu 500+.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: ireeek » 23 lut 2017, 11:08

...
Ostatnio zmieniony 23 lip 2018, 20:43 przez ireeek, łącznie zmieniany 1 raz
ireeek
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 20 lis 2015, 18:44

Postautor: vicomte » 23 lut 2017, 11:28

Ja w ogole nie mam pojecia o topografii Rzeszowa, bo deweloper przywiozl mnie z Bieszczad, ale kupil mi mape, to ma znaczenie? ;-)

Prawdziwy problem jest taki, ze ja nie czerpie wiedzy z internetu, bo ja w ogole nie mam "wiedzy budowlanej", ufam po prostu, ze specjalisci z Profbudu i Profibudu wiedza, co robia.

A wiesz dlaczego? Bo prawdziwi specjalisci z branzy budownalej nie maja czasu o 10.08 udzielac sie w durnowatej polemice z jakims vicomte ;-)
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: ireeek » 23 lut 2017, 11:52

...
Ostatnio zmieniony 23 lip 2018, 20:43 przez ireeek, łącznie zmieniany 1 raz
ireeek
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 20 lis 2015, 18:44

Postautor: skm » 23 lut 2017, 12:04

Witam,

Mam pytanie do mieszkańców pierwszego etapu. Przy odbiorze technicznym w jednym miejscu zwróciłem uwagę na wilgoć/plamę w jednym z rogów mieszkania. Przyczyna została znaleziona, osuszanie zaplanowane... natomiast pytanie brzmi czy ktoś z was miał taki problem i czy został on całkowicie rozwiązany? Mam tutaj na myśli czy przez ten okres jak już mieszkacie, nie pojawiają wam się żadne niespodzianki na ścianach.
skm
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 23 lut 2017, 11:55

Postautor: vicomte » 23 lut 2017, 12:33

Ireek, dziekuje za pozdrowienia ;-)

Dzisiaj - jak juz dojade na budowe - przekaze praktykom, zeby lepiej sie starali, bo czuja oddech na sobie specow sprzed komputerow :D
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: emi » 23 lut 2017, 15:04

vicomnte wyobraz sobie ze propozycja od developera byla niekorzystna

skm u mnie mieszkanie bylo zalane jesli dopilnujesz zeby
pozadnie wysuszyli mieszkanie to nie powinno sie nic dziac tylko sobie przypilnuj
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane