Pozdrawiam ponownie wszystkich, ktorzy na forum poswieconym inwestycjom mieszkaniowym, a konkretnie inwestycji NG zadaja sobie trud omawiania i analizowania stosunku jakiegos "vicomte" do dewelopera. Kochani, nie zasluzylem, naprawde....

Kira- emi byla laskawa mnie personalnie zaadresowac, stad moja "natychmiastowa" reakcja - w koncu NG placi mi ciezka kase za wierszowke ...

Dziwi Cie, ze ktos moze byc zachwycony osiedlem, a nie dziwi Cie, ze ktos tak zniechecony mieszkaniem nie skorzystal z oferty odkupu mieszkania od dewelopera? Hmmm, ciekawe....i nie widze niczego niestosownego w sugerowaniu zmiany rzeczy, z ktorej jest sie tak niezadowolony. Przeciwnie- doceniam za to dewelopera, zyczylbym sobie juz zawsze, by sprzedawcy chcieli odkupywac od nas przedmioty, z ktorych zakupu jestesmy tak niezadowoleni. Nie wiem, jak Ty, ale kupilem tak cala mase rzeczy.
Ale coz - od chwalenia dewelopera jest tutaj oplacany vicomte
ireeek pisze:Szczerze, to już mi się rzygać chce od czytania tych głupot pisanych przez Nasz Gaj/Vicomnte, człowieku czy ty masz jakiekolwiek obiektywne/krytyczne spojrzenie na to osiedle?
Leją beton przy ujemnych temperaturach, wykonawca wie lepiej. Pojawia się wilgoć, nic dziwnego. Zalewa garaż, tylko kawałeczek. Budują hipermarket zasłaniajać kilka kondygnacji, super bo nie będzie hałasu z drogi. Przybijają "dyktę" do balkonow, super to wygląda.
Człowieku, czytać się już tego nie da.
Dykta? Czlowieku, od wywalania wlasnych frustracji sa specjalisci, raczej tutaj nie zagladajacy, no chyba, ze szukaja mieszkan

Ale do jednego sie przyczepie: napisales - rozumiem, ze z ironia, ze wykonawca wie lepiej. Odpowiem na powaznie. Alez nie! Ty wiesz lepiej, MISTRZU

Emi, pozdrawiam ponownie, aha... radzilbym sprawdzic, do czego wymyslono auto hold'a

I prosze nie obrazac ludzi jezdzacych rzechami, bo auto hold nie kosztuje wiecej niz jednorazowa wyplata z programu 500+.