bartek86 pisze:Na Admie masz brązowe okna (na wizualizacjach i na budowie). Białe to pewnie są od środka. Od początku było wiadomo, że okna będą brązowe. Zdjęcia powyżej pokazują inwestycje SM, a nie ADMY.
bartek86 pisze:W sumie byłbym za założeniem wątku ADMA, są 2 bloczki, będą kolejne 2 i pewnie jeszcze nie ostatnie. Dawno o tym myślałem, żeby taki wątek wstawić, ale ja tutaj władzy nie mam i nawet nie wiem, czy zwykły user może założyć, ale jestem jak najbardziej "za".
JanzRzeszowa pisze:
- przecież i tak tymi blokami zarządzać będzie Projektant docelowo i nadadzą im inne numery.
- jak zbudują kawałek osiedla, to może "zasłużą" na osobny wątek
- stoją na Słonecznym Stoku? Stoją. Na Przybyszówce? Stoją.
- a jak Arkada, Apklan czy inny Karpadbud wybuduje coś w środku Żmigrodzkiej, to nowy wątek zakładać dla nich?
- jedyne co bym zmienił, na razie, to te ulice z tytułu Odrzykońska/Bł Karoliny zostawić Słoneczny Stok i najwyżej nazywać zadaniami, np: Słoneczny Stok A11, B11, C11...
ale to decyzja admina
evans pisze:Witam wszystkich przyszłych sąsiadów z osiedla.
Ostatnio będąc w SM zrobiłem zdjęcie aktualnego planu zagospodarowania osiedla. Wrzucam bo nie widziałem aby pojawiło się tutaj wcześniej.
Rolf pisze: i wie ktoś co to takiego na samej górze ? to w kształcie "L" do góry nogami ? Raczej nie wygląda jak blok mieszkalny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości