[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: cashew » 03 gru 2016, 15:53

Hnnn ja też wzięłam to całkiem serio i byłam przekonana, że efekt ogrzewania podłogowego u Emi wynikał z przedostawania się przez cienką wylewkę ciepłego powietrza z piwnicy, które w wyniku ogrzewania naturalnie wędruje ku górze...
cashew

Postautor: emi » 03 gru 2016, 16:13

gdyby to byla kwestia kilku płytek to bym sie nie czepiała :P ale dzięki temu doskonale wiemy którędy idą rury do grzejników oraz kranów :P. Niestety większość sąsiadów narzeka na grubość wylewki. Ale dzięki temu możne II etap będzie w lepszej sytuacji :P
Vicomte byleś w garażu? jak ci sie podoba nasz prywatny basen- zaznaczam ze to ironia
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: vicomte » 03 gru 2016, 17:09

Szymon Wawa, to naprawde byla ironia, nie na niby :)

Emi, juz nauczylem sie rozpoznawac, kiedy jestes ironiczna :-) Bylem dzisiaj w garazu pod blokiem A, sa gdzies jakies podtopienia?

Cashew, gdyby tak ogrzewano garaze, pracowalibysmy tylko na te energie chyba... ;)
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: cashew » 03 gru 2016, 17:29

.. ale bajoro by szybciej odparowywało. Pomarzyć dobra rzecz.
cashew

Postautor: emi » 03 gru 2016, 17:48

niestety są( zalało komórki lokatorskie kolo miejsc postojowych), jak również niestety główny wykonawca rozkłada ręce bo oni budowali według projektu, kolejne niestety bylo to do przewidzenia ze zima z samochodów będzie kapało a odprowadzenie wody jest tylko kawałek na początku. Żal tylko tej biednej kobiety sprzątającej która codziennie ściąga szufelka ta wodę do wiadra i oczywiście lokatorów którzy nie moga korzystać z komórek. Dziwi mnie również spokój zarządu i NG i Głównego Wykonawcy I etap miał być pokazowym
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: icetruck » 03 gru 2016, 19:04

i jak na razie jest pokazowy
bo nikt nie wrzuca (np. tutaj) zdjęć czy informacji przedstawiających tego co jest zalewane czy niedorobione - czytaj dla potencjalnego przyszłego kupca mieszkania - problemów nie ma
kilka miesięcy temu widziałem wjazd do parkingu podziemnego etapu 2 od strony wschodniej i widziałem stojącą w kałużach wodę - widać ją także na zdjęciach vicomte z ubiegłego miesiąca a teraz okazuje się, że być może po oddaniu nie będzie dużo lepiej? :roll:

dodam jeszcze że co jak co ale moim zdaniem na osiedlu - gdzie na powierzchni będzie śladowa ilość miejsc parkingowych każdy problem z parkingiem podziemnym urasta wbrew pozorom do miana solidnego problemu
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

Postautor: emi » 03 gru 2016, 20:11

icetruck sa eszystkie problemy oglaszane tylko sa zalewane przez kilkadziesiat zdjec ktore zbytnio sie os sibie nie roznia i na kazda zla opinie jest 10 przedstawiajaca milosc i pochwaly do osiedla
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: vicomte » 03 gru 2016, 20:22

Emi, ktos Ci zabrania robic zdjecia wyrazjace pretensje i zale i zamieszczac je tutaj ? Chetnie je zobacze, nawet jak sie powtarzaja ;)

Icetruck mam wiele zdjec, ktore pokazuja np. zalany parking pod C i D, to jest Drabinianka. Nie zamieszczalem ich, poniewaz wychodze z zalozenia, ze to jakis etap budowy i w swojej naiwnosci przyjalem, ze do oddania problem zostanie usuniety. Rozumiem, ze sie myle?
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: grizli » 03 gru 2016, 21:35

Emi, możesz proszę wrzucić zdjęcie tej wody w garażu? Jak to mówią, czasem jedno zdjęcie jest więcej warte, niż tysiąc słów i moglibyśmy się wszyscy przekonać o skali problemu. :)
grizli
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 12:48

Postautor: emi » 03 gru 2016, 21:43

jutro z rana wrzucę zdjęcia
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane