Hnnn ja też wzięłam to całkiem serio i byłam przekonana, że efekt ogrzewania podłogowego u Emi wynikał z przedostawania się przez cienką wylewkę ciepłego powietrza z piwnicy, które w wyniku ogrzewania naturalnie wędruje ku górze...
gdyby to byla kwestia kilku płytek to bym sie nie czepiała ale dzięki temu doskonale wiemy którędy idą rury do grzejników oraz kranów . Niestety większość sąsiadów narzeka na grubość wylewki. Ale dzięki temu możne II etap będzie w lepszej sytuacji Vicomte byleś w garażu? jak ci sie podoba nasz prywatny basen- zaznaczam ze to ironia
niestety są( zalało komórki lokatorskie kolo miejsc postojowych), jak również niestety główny wykonawca rozkłada ręce bo oni budowali według projektu, kolejne niestety bylo to do przewidzenia ze zima z samochodów będzie kapało a odprowadzenie wody jest tylko kawałek na początku. Żal tylko tej biednej kobiety sprzątającej która codziennie ściąga szufelka ta wodę do wiadra i oczywiście lokatorów którzy nie moga korzystać z komórek. Dziwi mnie również spokój zarządu i NG i Głównego Wykonawcy I etap miał być pokazowym
i jak na razie jest pokazowy bo nikt nie wrzuca (np. tutaj) zdjęć czy informacji przedstawiających tego co jest zalewane czy niedorobione - czytaj dla potencjalnego przyszłego kupca mieszkania - problemów nie ma kilka miesięcy temu widziałem wjazd do parkingu podziemnego etapu 2 od strony wschodniej i widziałem stojącą w kałużach wodę - widać ją także na zdjęciach vicomte z ubiegłego miesiąca a teraz okazuje się, że być może po oddaniu nie będzie dużo lepiej?
dodam jeszcze że co jak co ale moim zdaniem na osiedlu - gdzie na powierzchni będzie śladowa ilość miejsc parkingowych każdy problem z parkingiem podziemnym urasta wbrew pozorom do miana solidnego problemu
icetruck sa eszystkie problemy oglaszane tylko sa zalewane przez kilkadziesiat zdjec ktore zbytnio sie os sibie nie roznia i na kazda zla opinie jest 10 przedstawiajaca milosc i pochwaly do osiedla
Emi, ktos Ci zabrania robic zdjecia wyrazjace pretensje i zale i zamieszczac je tutaj ? Chetnie je zobacze, nawet jak sie powtarzaja
Icetruck mam wiele zdjec, ktore pokazuja np. zalany parking pod C i D, to jest Drabinianka. Nie zamieszczalem ich, poniewaz wychodze z zalozenia, ze to jakis etap budowy i w swojej naiwnosci przyjalem, ze do oddania problem zostanie usuniety. Rozumiem, ze sie myle?
Emi, możesz proszę wrzucić zdjęcie tej wody w garażu? Jak to mówią, czasem jedno zdjęcie jest więcej warte, niż tysiąc słów i moglibyśmy się wszyscy przekonać o skali problemu.