Emi, mialem niezla zabawe, jak Szymon Wawa Twoja ironie wzial za odpowiedz na serio

Nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale ja w swoim salonie tez mam kilka plytek cieplejszych, chociaz nigdy bym na to nie wpadl, gdybym nie lubial chodzic boso
Buka odbior tynkow w naszym kraju jest unormowany i jest na ten temat bogata literatura

Np.:
PN-B-10110:2005 Tynki gipsowe wykonywane mechanicznie – Zasady wykonywania i wymagania techniczne.
PN – 70/B-10101 – Roboty tynkowe. Tynki zwykłe. Wymagania i badania przy odbiorze, itp.
Pewnie nikt normalny nie wymaga "ksiazkowego" poziomu wilgotnosci tynkow przy odbiorze mieszkania, zwlaszcza w srodku zimy, ale latwo moglbym sobie wyobrazic klientow dewelopera w Twojej sytuacji, ktorzy sypneliby deweloperowi rachunek za energie, ktora zuzyl osuszacz i koszt jego zakupu/pozyczenia
Bedzie basen czy nie bedzie, jesli nasz bogaty sasiad nas do niego nie wpusci, wyemanujemy delegacje osiedla, ktora zazada od kierownictwa sklepu mozliwosci kapieli w zbiorniku retencyjnym, w ramach kompensaty gwaltu na naszym poczuciu estetyki