hoho pisze:Dla mnie sens jest taki ze nie będę skazany na łaskę i niełaskę wynajemcy tego garażu, oraz jego losów po oddaniu bloku (nie sądzę aby od razu zaczęli wynajmować). Raz zakupione i wybrane przeze mnie miejsce jest moim miejscem od początku użytkowania mieszkania. Uważam też, że za X lat kiedy mieszkań będzie dostatek, a okolica już na dobre okrzepnie, mieszkania w pełni wyposażone tj. duża komórka lokatorska+garaż będą lepiej cenione.
- wynajem chyba troszkę więcej niż 50zl, przynajmniej prywatny wynajem koło 100zl
madlen pisze:chodzi mi o komórkę lokatorska projektant SM, tam na danym pietrze jest jedna obok windy.. nie wiem czy będzie ona wspólna czy można ją sobie wykupić? i jaka cena?
DariuszB pisze:madlen pisze:chodzi mi o komórkę lokatorska projektant SM, tam na danym pietrze jest jedna obok windy.. nie wiem czy będzie ona wspólna czy można ją sobie wykupić? i jaka cena?
Są bloki, że nie ma komórek lokatorskich, a tylko piwnice, np na -1 i -2 poziomie. Takie projekty. Czyli o jakim bloku piszesz?
Lastriko pisze:Witam mieszkańców osiedla i przyszłych lokatorów.
Mam pytanie odnośnie balkonowej estetyki. Powiedzcie czy takie rozwiązania to nie jest przegięcie? czy naprawdę nie można by zamontować klimatyzatora bezpośrednio na balkonie? Czy regulamin spółdzielni mówi coś na ten temat, czy zupełna samowolka w tym temacie?
Lastriko pisze:Witam mieszkańców osiedla i przyszłych lokatorów.
Mam pytanie odnośnie balkonowej estetyki. Powiedzcie czy takie rozwiązania to nie jest przegięcie? czy naprawdę nie można by zamontować klimatyzatora bezpośrednio na balkonie? Czy regulamin spółdzielni mówi coś na ten temat, czy zupełna samowolka w tym temacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 20 gości