[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: emi » 02 lis 2016, 10:20

możliwe ale powinni lepiej dobierać słowa. bo jak widać z biegiem czasu wiele obiecywano a wyszło jak zawsze
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: Nasz Gaj » 02 lis 2016, 10:29

Dokładnie o to nam chodziło!
vicomte pisze:Emi, ten wpis byl w zasadzie odpowiedzia na moj zart i nie mial oznaczac, ze I etap na gorsze wykonanie. NG chcial - zgoda, moze niezbyt fortunnie :) - wskazac, ze z kazdym kolejnym etapem czy inwestycja udoskonala oferte, wyciaga wnioski i uwzglednia uwagi swoich klientow. Co w sumie jest zupelnie naturalne, prawda? 8-)
!

emi pisze:hmmm czyli ze I etap jest gorszy pod względem wykonania? myślę że takie wypowiedzi z strony NG to znaczna opieszałość i trochę źle świadczy o traktowaniu klientów którzy zaufali nowemu developerowi który powinien dołożyć wszelkich starań żeby nie pożałowali tych decyzji

Emi - pisząc to wcale nie mieliśmy na myśli tego, że Wasze bloki są gorsze! Dla jedynych będą idealne, bo są niskie, dla innych to co robimy w II i III etapie NG będzie ciekawsze, to samo dotyczy balkonów - jednym będą się podobały te, które mamy w I etapie (BO SĄ TAKIE OSOBY!), innym te które mamy w kolejnych.
Choć Pani akurat ten temat zupełnie nie dotyczy, bo ma Pani mieszkanie na parterze.
Wszystko jest kwestią gustu. Nie oznacza to wcale, że macie żałować decyzji zakupu mieszkania u nas! Każdy projekt traktujemy priorytetowo, jeżeli możemy coś ulepszyć - to to ulepszamy słuchając głosu większości (nie wszystkim jedno rozwiązanie zawsze się spodoba, bo gusta są różne!) i o tym była powyższa wypowiedź!
I co więcej ta wypowiedź była skierowana do zwolennika balustrad szklanych na balkonach (tak przynajmniej wynika z wypowiedzi vicomte na forum)! Dlatego też prosimy o niewyciągania z naszej poprzedniej wypowiedzi pochopnych wniosków!
Każdy z Państwa przy podpisywaniu umowy otrzymuje konkretny standard wykonania, a co z nim związane - NALEŻYTE JEGO WYKONANIE!
Nie ma zatem mowy o tym, że Wasze bloki wykonane są gorzej! Wszystkie wykonane będą równie dobrze, przy czym mogą zdarzać się detale, które będą odróżniać jeden blok od drugiego, jedną inwestycję od drugiej - niezależnie czy to będą układy mieszkań, balkony, czy inne kwestie (materiały, kolorystyka, możliwość montażu klimatyzacji w każdym z mieszkań itp.) i to każdemu z nas - indywidualnie - może podobać się bardziej lub mniej - rzecz gustu.
Dla nas każde następne zadanie, którego się podejmujemy jest ulepszoną wersją poprzedniego, ponieważ stawiamy na rozwój i ulepszanie naszej oferty i prosimy nie mieć nam tego za złe! Bo tak jak napisał vicomte to chyba jest rzecz naturalna!

Pozdrawiamy
Nasz Gaj
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 18 mar 2015, 13:04

Postautor: Szymon wawa » 02 lis 2016, 23:51

Ale wazelina najpierw Vicomnte sie podlizuje teraz Nasz Gaj jemu. heheheh zabawne
No to chyba naturalne,ze nie popelnia sie tych samych bledow I wyciaga wnioski z poprzednich inwestycji.
Zmienie temat pytanie do wlascicieli z pierwszego etapu. Jakie sa stawki za czynsz w stosunku do waszego metrazu.
Z gory dzieki za odpowiedz.
Szymon wawa
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 sty 2016, 17:39

Postautor: Nasz Gaj » 03 lis 2016, 9:57

Panie Szymonie nie wiemy gdzie Pan w naszym poprzednim poście zauważył wazelinę ;)
post skierowany był do emi, a nie do vicomte :)

a co do czynszu w I etapie koszt miesięczny łącznie z zaliczką na wodę i ciepło plus opłatę za garaż to opłata rzędu 5-6 zl/m2 (zależne od zaliczki na wodę - są dwie opcje do wyboru 3 lub 5 m3/osobę). Powyższa kwota dot. 2 osób
do powyższej kwoty dochodzi indywidualna oplata za prąd
reszta jest w tym: wywóz śmieci, utrzymanie czystości, zieleni, konserwacje, windy itp.

Pozdrawiamy i ciekawe czy ten post również odbierze Pan jako wazelinę :D
Życzymy miłego dnia!
Nasz Gaj
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 18 mar 2015, 13:04

Postautor: vicomte » 03 lis 2016, 10:17

Kolego Szymonie, jak kiedyś stworzą wątek na forum poświęcony mojej skromnej osobie- zapraszam do formułowania tam uwag :)
NG nie wie, kim jestem i raczej tak pozostanie, Twojej inteligencji zostawiam ewentualne powody, jakie miałbym w tej sytuacji do pochlebstw.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: Szymon wawa » 03 lis 2016, 13:17

No tak to z boku, wyglada jak sie czasami to czyta. ;) Vicomnte ja rowniez uwazam ,ze NG robi dobra robote I oby tak dalej . (poza drobnymi wpadkami :-)
Dziekuje za ekspresowa odpowiedzi na moje pytanie.
Szymon wawa
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 sty 2016, 17:39

Postautor: vicomte » 04 lis 2016, 9:44

Wczoraj trwały intensywne prace na top floor budynku F, lano m. in. beton. Nie wiem, czy to maszynownia wind czy jakaś inna konstrukcja, związana z nietypowym, super-sweet-top-apartmentem, mającym zająć całe dwie ostatnie kondygnacje ;)

Obrazek

Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: vicomte » 04 lis 2016, 18:23

Osiedle nabiera wyrazu i rosnie w oczach, tempo prac jest duze, moze zaczela juz sie walka z czasem, niektore prognozy mowia, ze wkrotce moze byc niezbyt halo dla prac budowlanych. Sciana wschodnia budynku G drugiego etapu.

Obrazek
Obrazek

Budynek H z tej samej strony- elewacja prawie ukonczona, czekamy na oszklenie barierek i okleine elewacyjna.

Obrazek

Z bliska bloku F nie ma szans podejrzec, co sie dzieje na ostatnim pietrze,

Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: vicomte » 04 lis 2016, 18:30

Rozpedzily sie prace nad otoczeniem pioniera II etapu, budynku C.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: vicomte » 04 lis 2016, 18:45

Inwestor odgrodzil droge pomiedzy osiedlem i sklepem- czyzby wkrotce bedzie mozna jezdzic wzdluz niemal calego osiedla?

Obrazek
Obrazek

A tę kartkę z tablicy ogłoszeń bloku I etapu dedykuje wszystkim, którzy mieli wątpliwosci, czy nasze miejscowki będą atrakcyjne na rynku wtornym. Ja takich nie mialem i nie mam- mieszkania na ładnym osiedlu i z atrakcyjna lokalizacja będą zawsze łatwo "odsprzedawalne", a kupno mieszkania tutaj to dobra inwestycja.
Aha, numer zamazałem, bo nie mam zgody właściciela i z góry pozdrawiam wszystkich, ktorzy zaraz napisza, ze pracuje dla NG, jestem PRowcem NG, jestem z rodziny kogos z NG, pracuje na umowę zlecenie dla NG i -naturalnie z własnej inicjatywy, by się "podlizać" :D - sam w nocy nakleiłem tę kartkę. Dla NG. Niepotrzebne skreslic :D
Tylko kupiłem tam mieszkanie. Naprawde.
Takich kartek sąsiedzi przyszli będzie więcej, idę o zakład :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 lis 2016, 9:47 przez vicomte, łącznie zmieniany 2 razy
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane