Witam.
Czy zgłaszał ktoś do spółdzielni niepokojącą ilość skroplin w piwnicach na poziomie -2. W klatce numer 2 przy Żmigrodzkiej 9 drzwi od piwnic i wszystko w środku aż ocieka. Zauważyliście też takie zjawiska w innych blokach?
dras pisze:Ja rozmawiałem już z Panami z termaru to oni montowali instalacje. Pan mówił że kierownik budowy stwierdził że przy takich temperaturach musi być wilgotno. Z ciekawości zaniosłem do piwnicy higrometr i wilgotność utrzymuje się na poziomie 80-85% temperatura 20 stopni to jest sporo ponad punkt rosy. Za chwilę będzie tam jeden wielki grzyb. Ciekawe czy w ramach gwarancji pokryją koszty odgrzybiania. Bo to ewidentnie wina kompletnego braku wietrzenia tych pomieszczeń.
pepino pisze:cześć,
Nieco z innej beczki.
Na stronie SM znajduje się wpis o planowanych inwestycjach http://www.projektant.rzeszow.pl/index.php?gr=0&id=22
Interesuje mnie ta część przy Bł.Karoliny, gdzie to konkretnie będzie?
Przedłużenie na wysokości bud. ADMY czy może w jakiś sposób 'dobrali się' do ogródków działkowych?
pepino pisze:cześć,
Nieco z innej beczki.
Na stronie SM znajduje się wpis o planowanych inwestycjach http://www.projektant.rzeszow.pl/index.php?gr=0&id=22
Interesuje mnie ta część przy Bł.Karoliny, gdzie to konkretnie będzie?
Przedłużenie na wysokości bud. ADMY czy może w jakiś sposób 'dobrali się' do ogródków działkowych?
bartek86 pisze:Ostatnio jak byłem na budowie ADMY i pytałem o zagospodarowanie terenu w przyszłości to wydaje mi się, że wszystko (większość?) w tył za budowanymi budynkami B2 i B3 wykupiła ADMA i tam będzie z tyłu budować kolejne budynki w stronę ul. Iwonickiej, natomiast z przodu od ul. Bł. Karoliny przed istniejącymi dwoma budynkami na pewno już nic nie powstanie.
janek pisze:Mam nadzieję, że nie mają wszystkiego, bo nam postawią 20 bloków, każdy coraz wyższy i w odległości 10 metrów od siebie. Piszesz że w tył za budynkami B2 i B3, w "tył" tzn gdzie? Na północ (do Iwonickiej)? A co z terenem gdzie stoi skład firmy Arkada (obok bloku 9)? To chyba do Admy nie należy, skoro stoi tam skład Arkady... Poza tym obok jest zarośnięty pas drzew - to działka, która chyba jeszcze nie została sprzedana nikomu. Wiecie coś na ten temat?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 29 gości