[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: pisul » 09 kwie 2016, 18:15

6 kondygnacja nadziemna:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I z pod tesco:

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: emi » 12 kwie 2016, 17:25

Czy ktoś wie kiedy będą przekazywane następne mieszkania?
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: webdude » 12 kwie 2016, 17:31

Co to znaczy następne? Cały czas przekazywane są mieszkania, grafik jest napięty. Skontaktuj się z biurem obsługi Dewelopera i zapytaj. Ja już jestem po.
webdude
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 14 gru 2014, 18:43

Postautor: emi » 12 kwie 2016, 17:43

No to fajnie ze developer poinformował o tym
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: nikanika » 12 kwie 2016, 19:42

A może koniec tej jałowej dyskusji??
Faktem jest, że developer nie wszystkim wysłał maile/sms, że można odbierać mieszkania. To kolejny przykład " świetnej" komunikacji z developerem.
nikanika
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 15 mar 2015, 23:21

Postautor: Oliwka » 12 kwie 2016, 20:37

nikanika - tak masz rację to przykład "świetnej" komunikacji z deweloperem ale też z Twojej strony! Mam mimo wszystko propozycje, abyś spróbowała w tej sprawie postawić się w sytuacji dewelopera. Czy myślisz że wszystkim są w stanie przekazać mieszkania 1 czy 2 dnia? Po wpisie na fb widać ze przekazali 22 mieszkania. Biegają i uwijaja się najlepiej jak potrafią bezpośrednio na miejscu skupiając na nas jak najwięcej uwagi. Powinniśmy być im za to wdzięczni bo sprawa nie sprowadza sie tylko do przekazania kluczy ale i szczegółów dot. Tego co dalej. Mozesz o wiele rzeczy dopytac i kazdy chetnie udzieli Ci odpowiedzi.
Z tego co wiem o kolejności przekazywania kluczy decyduje bezusterkowosc mieszkania pozwalająca na jego przekazanie, a po drugie zgłoszona deweloperowi chęć odbioru kluczy. Jeżeli masz jakieś sprawy wątpliwe zanim dostaniesz klucze musisz je w całości wyjaśnić z deweloperem a nie na forum. Jesli nie miales odbioru technicznego a o nim byles informowany ze mozesz odebrac mieszkanie nie oczekuj ze ktos do Ciebie zadzwoni i powie Ci ze mozesz odebrac klucze powiedz tylko kiedy Ci pasuje... Dziwi mnie szczerze mówiąc Wasze podejście. Wydaje mi się, że Deweloper zajął się działaniem a nie odnoszeniem się do bezsensownych uwag na forum i ma racje. To co robi robi na prawdę BARDZO DOBRZE! A zamiast wylewać żale na forum i pisać jakieś bzdury zapytaj się w biurze na czym to polega i kiedy mniej więcej możesz liczyć na klucze bo chyba nie myślicie że ktoś z nas Wam na to odpowie... Myślcie tez trochę samodzielnie bo mam ochotę za Tomkiem powtórzyć ze o kolejności decyduje rozgarniecie nabywców...
Oliwka
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 13 sty 2016, 5:31

Postautor: emi » 12 kwie 2016, 22:06

To ciekawe jak nazwiecie nie usunięcie przez 3 tygodnie pleśni?? Maile i prośby wizyty oraz telefont do wykonawcy i developera nic nie pomagają więc niech mi ktoś powie jak mam to nazwać?!
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: Oliwka » 13 kwie 2016, 3:22

Moim zdaniem to chyba chcesz wymusić coś presją na deweloperze udzielając się na forum... Oni są serio zarobieni po łokcie i z pewnością na tyle na ile ich znam dadzą Ci znać jak będziesz miał mieszkanie gotowe do odbioru! A jak Ci się spieszy proponuje idź do wróżki bo chyba nikt z forumowiczów Ci nie pomoże... szkoda ze tego nie rozumiesz... widzę że to nie tylko błąd w komunikacji z deweloperem ale to co robisz pisząc niektóre posty na forum (o czym świadczą też odpowiedzi do Twoich postów innych nabywców mieszkań w tym etapie, nie tylko moje) świadczy o ogólnej trudnej komunikacji z Tobą - ktoś swoje Ty swoje... Przeczytaj sobie ze zrozumieniem moj poprzedni post i Powodzenia sasiedzie... Licze ze Twoje problemy uda sie zalatwic i rozwiazac, a w tej sytuacji jak dla mnie szkoda wchodzic w polemikę... zapytales - jak to nazwę? Twoim problemem którego forum na pewno nie rozwiąże a komunikacja bezpośrednia z budową i deweloperem! Polecam!
Ja klucze juz mam i niebawem działać zacznę :) pozdrowienia dla wszystkich którzy też zaczynają mierzyć się z tym wyzwaniem :)
Oliwka
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 13 sty 2016, 5:31

Postautor: Szymon wawa » 13 kwie 2016, 4:58

duzo masz tej plesni,mozesz wstawic zdjecia?
Szymon wawa
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 sty 2016, 17:39

Postautor: Szymon wawa » 13 kwie 2016, 5:16

Oliwka na jakim Ty swiecie zyjesz. Czy to jest tak trudne dla dewelopera wyslac co jakis czas zbiorowego emaila do ludzi z podstawowa informacja co jak i gdzie.Ludzie czekaja kilka miesiecy dluzej na odebranie mieszkania i maja dosc co chwile wydzwaniania i pytania czy to juz..? A i w biurze dziewczyny maja pewnie dosc takich telefonow,wiec sie dziwie dlaczego nikt jeszcze o tym nie pomyslal zeby korzystac z internetu i zaoszczedzic sobie tych wszystkich rozmow telefonicznych.Bo gdybym byl chociaz po czesci poinformowany jak wyglada sytuacja to bym spokojnie czekal.
Podejrzewam,ze deweloper teraz dostaje ostro po tylku i te wypowiedzi ktore tu czytam(nie usuniete przez moderatora) sa tylko wierzcholkiem gory lodowej. Wiadomo ,ze nie wszyscy bedziemy zadowoleni teraz najwarzniejsze ,ze mieszkania pomalu zostaja oddawane dla wlascicieli.Ciekawi mnie teraz sprawa usterek i jakie wam sie zdarzaja.Ktos tu napisal o plesni jestem ciekaw jak durza ona jest i na jakim obszarze bo to moze ale nie musi byc duzym problemem.Jest to wypadek w jednym mieszkaniu czy powtarza sie w budynku???
Szymon wawa
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 sty 2016, 17:39

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane