witam,
znacie jakąś dobrą firmę do wykończenia mieszkania i do zrobienia mebli?
GKK pisze:Z tego co wynika to pismo to beda robic tylko ten kawalek za zmigrodzka, czy dojazd do tej ulicy tez bedzie robiony jako droga od odrzykonskiej badz brzozowskiej?
DariuszB pisze:wybiera się ktoś dzisiaj na to zebranie do SM?
dorota pisze:Witam Wszystkich,
Chciałam zwrócić uwagę na jeszcze jeden problem - może już ktoś z Was tego doświadczył. Otóż dzisiaj o poranku miałam liścik (WEZWANIE) od Straży Miejskiej za wycieraczką samochodu - parking między Brzozowską, a Żmigrodzką. Wczoraj jak zwykle problem z zaparkowaniem więc stanęłam na miejscu dla inwalidów, Panowie z Straży aż tutaj się przespacerowali i nie umknęło to ich uwadze, że przecież jest "mnóstwo" wolnych miejsc postojowych, a ja przecież na złość zaparkowałam na kopercie. Dziś wizyta o poranku u nich, starszy Pan, nie słucha argumentów, że jest problem z parkowaniem, że z dzieckiem, że zakupy itdod razu zabiera kartkę, chce dowód osobisty, pokazuję, spisuje dane, po czym informuję ze mandat jest w wysokości 500zł i 5 punktów. Nie mając jeszcze nigdy takiej sytuacji sądziłam, że żartuje, że pewnie mandat za złe parkowanie jest z 50zł. Ale Pan jest cały czas poważny. Dopiero jak skończył wszystko spisywać popatrzył i zapytał co robimy, czy dziś kończymy na POUCZENIU. Moja radość była ogromna więc czym prędzej podziękowałam i wyszłam.
Mówił jeszcze, że tym razem się udało, ale innym razem mandat będzie nieunikniony. Więc przestrzegam przed stawaniem na tych miejscach
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości