[ul. Odrzykońska/Bł.Karoliny] Słoneczny Stok (SM Projektant)

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Odrzykońska/Bł. Karoliny] Słoneczny Stok (Projektan

Postautor: ankawro » 11 kwie 2016, 16:32

witam,
znacie jakąś dobrą firmę do wykończenia mieszkania i do zrobienia mebli?
ankawro
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 21 sty 2016, 18:01

Postautor: GKK » 11 kwie 2016, 16:39

Z tego co wynika to pismo to beda robic tylko ten kawalek za zmigrodzka, czy dojazd do tej ulicy tez bedzie robiony jako droga od odrzykonskiej badz brzozowskiej?
GKK
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 09 kwie 2015, 19:05

Postautor: JanzRzeszowa » 12 kwie 2016, 8:13

GKK pisze:Z tego co wynika to pismo to beda robic tylko ten kawalek za zmigrodzka, czy dojazd do tej ulicy tez bedzie robiony jako droga od odrzykonskiej badz brzozowskiej?

Zerkin na szkic: odcinek A-B-C
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lis 2015, 13:29

Postautor: maciejczek » 12 kwie 2016, 9:48

Czyli wynika z tego, że między pkt C a ulicą Odrzykońską (wzdłuż bloków Brzozowska 3 i 1) tam gdzie są teraz płyty, nie będą robić drogi na tym etapie?
maciejczek
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 03 gru 2015, 20:25

Postautor: bartek86 » 12 kwie 2016, 9:53

wrzuci ktoś nowe zdjęcia z budowy B2 i B3 ??? to samo tyczy się galerii z przodu. Przejeżdżałem z 2-3dni temu i widziałem 2 duże nasypy ziemi od strony pętli autobusowej i jakieś pierwsze prace przy wylewaniu betonu. I czy robią coś przy B2, czy na razie tylko B3 ???
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

Postautor: JanzRzeszowa » 12 kwie 2016, 10:41

Obrazek

w tej chwili wyglada to tak:
widać bardzo duży, już wybetonowany plac pod budynki 7 piętrowe. Nie wygląda to zachęcająco( z punktu widzenia już mieszkających, ale i estetyki, bo jak takie wieżowce maja pasować do tych ładnych, pagórkowatych terenów, nijak). To kawał ściany która zasłoni całą stronę południową. SM Projektant znany był z tego, że nie wychodził poza 4 piętra (15 lat tak budowali), w ostatnim roku dołożył jeszcze jedno i windy, ale teraz zaczyna się to robić podobne do innych osiedli. Siedem pieter teraz to za tymi blokami staną 10-ki zapewne. To jakieś szaleństwo...

a propos- widać z lewej wyrównywanie terenu pod Żmigrodzką (punkt B szkicu)
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: JanzRzeszowa » 12 kwie 2016, 10:44

wybiera się ktoś dzisiaj na to zebranie do SM?
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: maniek1 » 12 kwie 2016, 10:59

DariuszB pisze:wybiera się ktoś dzisiaj na to zebranie do SM?

Ja sie wybieram
maniek1
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 16 lis 2015, 10:24

Postautor: dorota » 12 kwie 2016, 12:39

Witam Wszystkich,
Chciałam zwrócić uwagę na jeszcze jeden problem - może już ktoś z Was tego doświadczył. Otóż dzisiaj o poranku miałam liścik (WEZWANIE) od Straży Miejskiej za wycieraczką samochodu - parking między Brzozowską, a Żmigrodzką. Wczoraj jak zwykle problem z zaparkowaniem więc stanęłam na miejscu dla inwalidów, Panowie z Straży aż tutaj się przespacerowali i nie umknęło to ich uwadze, że przecież jest "mnóstwo" wolnych miejsc postojowych, a ja przecież na złość zaparkowałam na kopercie. Dziś wizyta o poranku u nich, starszy Pan, nie słucha argumentów, że jest problem z parkowaniem, że z dzieckiem, że zakupy itd :) od razu zabiera kartkę, chce dowód osobisty, pokazuję, spisuje dane, po czym informuję ze mandat jest w wysokości 500zł i 5 punktów. Nie mając jeszcze nigdy takiej sytuacji sądziłam, że żartuje, że pewnie mandat za złe parkowanie jest z 50zł. Ale Pan jest cały czas poważny. Dopiero jak skończył wszystko spisywać popatrzył i zapytał co robimy, czy dziś kończymy na POUCZENIU. Moja radość była ogromna więc czym prędzej podziękowałam i wyszłam.
Mówił jeszcze, że tym razem się udało, ale innym razem mandat będzie nieunikniony. Więc przestrzegam przed stawaniem na tych miejscach :)
dorota
Świeżak

Na forum od: 12 kwie 2016, 12:22

Postautor: JanzRzeszowa » 12 kwie 2016, 13:11

dorota pisze:Witam Wszystkich,
Chciałam zwrócić uwagę na jeszcze jeden problem - może już ktoś z Was tego doświadczył. Otóż dzisiaj o poranku miałam liścik (WEZWANIE) od Straży Miejskiej za wycieraczką samochodu - parking między Brzozowską, a Żmigrodzką. Wczoraj jak zwykle problem z zaparkowaniem więc stanęłam na miejscu dla inwalidów, Panowie z Straży aż tutaj się przespacerowali i nie umknęło to ich uwadze, że przecież jest "mnóstwo" wolnych miejsc postojowych, a ja przecież na złość zaparkowałam na kopercie. Dziś wizyta o poranku u nich, starszy Pan, nie słucha argumentów, że jest problem z parkowaniem, że z dzieckiem, że zakupy itd :) od razu zabiera kartkę, chce dowód osobisty, pokazuję, spisuje dane, po czym informuję ze mandat jest w wysokości 500zł i 5 punktów. Nie mając jeszcze nigdy takiej sytuacji sądziłam, że żartuje, że pewnie mandat za złe parkowanie jest z 50zł. Ale Pan jest cały czas poważny. Dopiero jak skończył wszystko spisywać popatrzył i zapytał co robimy, czy dziś kończymy na POUCZENIU. Moja radość była ogromna więc czym prędzej podziękowałam i wyszłam.
Mówił jeszcze, że tym razem się udało, ale innym razem mandat będzie nieunikniony. Więc przestrzegam przed stawaniem na tych miejscach :)

Tak, Polska to kraj inwalidów... (widać to po jednej i drugiej stronie marketu bi1-"niebieski kosmos"), także to zauważyłem i miałem już ochotę kiedyś tam stanąć, ale... .
Dobrze, że Ci nie doliczył do tego mandatu jeszcze jednego - za zanieczyszczanie drogi publicznej błotem...
Swoją drogą, co to za straszne przewinienie, aby było aż 500 zł kary finansowej i 5 pkt karnych. Kraj oszołomów.
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa