[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: pisul » 03 kwie 2016, 18:20

Robią drogi z 2 stron w środek osiedla. Jeden wjazd wysypany tłuczniem a drugi od ul.Nowowiejskiej tylko zawibrowany.

Obrazek

Obrazek

I kolejne pięterko:

Obrazek

I panoramy z dalsza:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: vicomte » 04 kwie 2016, 11:51

Martines pisze:kompozyt bardzo szybko sie nagrzewa na słońcu tak ze ciezko stanąć gołą stopą ponadto na słońcu sie odbarwia a cena jest porównywalna niekiedy do drzewa egzotycznego wiem bo sam taki kompozyt mam na tarasie, chyba ze teraz robią jakis inny ale wątpie.

Zgoda, cena jest wlasciwie porownywalna, popularny bangkiraj mozna kupic juz od 270 zl za metr kwadratowy. Ale zyjemy w czasach recyklingu, swiadomosci eco itp. i kompozyt jest w modzie, kto byl w USA, to wie -ten kraj jest zakompozytowany (lawki w parkach itp). Dla pocieszenia Ci powiem, ze drzewo tez sie odbarwia z biegiem czasu (wlasciwie szarzeje, mowiac madrzej- utlenia sie i patynuje) a producenci dzisiejsi dobrych kompozytow daja wieloletnie gwarancje na niezmiennosc barw. Pewnie warto sprawdzic, jakiej klasy kompozyt bedzie w NG.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: emi » 05 kwie 2016, 16:48

Czy jest ktoś na forum z pierwszego etapu z budynku A?
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: paweu » 07 kwie 2016, 11:25

Ktoś się orientuje kiedy mniej więcej pierwsze mieszkania będą dostępne pod wynajem?
paweu
Świeżak

Na forum od: 01 mar 2016, 15:02

Postautor: vicomte » 07 kwie 2016, 11:52

icetruck pisze:byłem wczoraj zajrzeć na budowę i tam ciągle wszystko jest rozgrzebane dookoła 1 etapu - nawet śmieciarnia nadal pozostaje bez zadaszenia

Mozesz sie troche uspokoic, wlasnie zadaszaja :)

Obrazek

Wjazd do garazu podziemnego bloczku B wreszcie ukonczony w pelni. Mozna wjezdzac :)

Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: Szymon wawa » 07 kwie 2016, 13:07

mieszkania sa dosyc drogie wiec nie wiem czy sie duzo ludzi zdecydowalo kupic to mieszkania na wynajem,troche slaba inwestcja. Jak chcesz cos na wynajem kupujesz duzo tansze mieszkania z rynku wturnego.Chociaz pewnie znajdzie sie troche osob ktore tak zrobily.Sam jestem ciekawy jak to bedzie ,mam znajomych na osiedly Grabskiego kupili tam mieszkania i okazalo sie ,ze to jeden wielki akademik.
Szymon wawa
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 sty 2016, 17:39

Postautor: paweu » 07 kwie 2016, 13:38

Szymon wawa pisze:mieszkania sa dosyc drogie wiec nie wiem czy sie duzo ludzi zdecydowalo kupic to mieszkania na wynajem,troche slaba inwestcja. Jak chcesz cos na wynajem kupujesz duzo tansze mieszkania z rynku wturnego.Chociaz pewnie znajdzie sie troche osob ktore tak zrobily.Sam jestem ciekawy jak to bedzie ,mam znajomych na osiedly Grabskiego kupili tam mieszkania i okazalo sie ,ze to jeden wielki akademik.

W CT też są drogie a ludzie wynajmują. Na moim pietrze ostatnio rozmawiałem z Panem co ma tam 2 mieszkania po wynajem.
paweu
Świeżak

Na forum od: 01 mar 2016, 15:02

Postautor: webdude » 07 kwie 2016, 19:07

Od poniedziałku 11 kwietnia rozpoczyna się przekazywanie kluczy mieszkańcom. Każdy umawiany jest indywidualnie na godzinę.
webdude
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 14 gru 2014, 18:43

Postautor: emi » 07 kwie 2016, 20:03

Wie ktoś może od czego zależy kolejność wydawania tych mieszkan
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: Tomek » 07 kwie 2016, 20:23

Od tego kto jest jak rozgarnięty i jaką ma komunikację z deweloperem... :)
Tomek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 18 sie 2015, 8:46

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane