Pojawił się bilbord z informacją odn. rozpoczęcia nowego etapu.
Co jak co, ale ta nowa wieża dziś mnie doprawdy przeraziła swoją urodą.
swiety pisze:… Zero reklamy w gazetach, radiu, "na ulicach". Nawet w miejscu budowy nie potrafili zmienić billboardu, który od dawna jest nieaktualny. Jak to ma przełożyć się na…
Socat pisze:Co jak co, ale ta nowa wieża dziś mnie doprawdy przeraziła swoją urodą.
pisul pisze:Troche racji masz. Ale deweloper patrząc na ilość rezerwacji do rozpoczęcia prac w marcu będzie miał komplet i nie musi robić dokładnie nic. Inwestowanie w reklame teraz mija sie z celem przed startem. Na wiosne pewnie ruch kampania reklamowa z początkiem prac.
No i reklama kosztuje. Kilka lat temu w wydaniu papierowym nowin (w tygodniu) całostronnicowa reklama to było około 20 tyś. W weekend 80 tyś. Obecnie nie znam aktualnych cen. Już lepiej niech reklamują sie na forum
pixeolo pisze:A ma ktoś zdjęcia najnowszego budynku? Od kilku tygodni kiedy przejeżdżam mostem zamkowym nie widzę wielkich zmian, ale mogę się mylić bo nie przyglądam się z bliska.
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości