To ja osobiście nie mogę się doczekać.

bystry pisze:O tym co powinno być w wyższej i mniejszej wieży, o ile to wreszcie ruszy i tak zdecyduje rynek, deweloper na pewno robi jakąś analizę tego jak duże jest zapotrzebowanie na mieszkaniówkę a jakie na powierzchnie biurowe, a przynajmniej powinien. Mi się wydaje, że w większości to będzie jednak mieszkaniówka. Zabrzmi to może głupio ale mieszkania wystarczy tylko sprzedać i ma się z tego konkretną kasę, a jeśli się zrobi powierzchnie biurowe to raczej będą one przeznaczone pod wynajem, a to troszkę mniej komfortowa sprawa bo trzeba ciągle zabiegać o najemców, jeśli jednemu się skończy umowa to nikt nie da gwarancji że na jego miejsce wskoczy od razu ktoś nowy. No i jeszcze koszty, koszty najmu tak wysokich powierzchni biurowych na pewno były by spore. Obecnie nie brakuje chyba powierzchni biurowych w Rzeszowie, więc nikt nie będzie przepłacał, gdybyśmy wiedzieli chociaż kiedy to faktycznie ruszy i na kiedy jest planowane oddanie do użytku, to może udało by się prognozowo ustalić zapotrzebowanie na powierzchnie biurowe w roku planowanego oddania wieżowców i wtedy można by z jakąś dozą prawdopodobieństwa przewidzieć na co zdecydował się deweloper ale tych dat nie znamy więc możemy tylko spekulować
bystry pisze:Obecnie nie brakuje chyba powierzchni biurowych w Rzeszowie
icetruck pisze:bystry pisze:Obecnie nie brakuje chyba powierzchni biurowych w Rzeszowie
przyjeżdża inwestor, potrzebuje 200-300m powierzchni biurowej - poza skyresem nie ma właściwie czego mu zaproponować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości