[ul. Gen. Dworaka] Wisłokostrada (II etap)

Informacje z budowy/remontu.

Re: [ul. Gen. Dworaka] Wisłokostrada (II etap)

Postautor: Tomek86 » 29 sty 2026, 14:42

Mnie to rozbawił tekst o niespodziewanie niskiej temperaturze w środku zimy :mrgreen:
Tomek86
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 29 paź 2019, 15:35

Postautor: pisul » 29 sty 2026, 15:33

Ha ha, a jak mówiłem że to jest jeden wielki kit to zostałem obsobaczony. Jakie "doregulowanie podpór wiaduktu" wymaga wiosennej pogody i ciepła? :lol:
Przecież normalnie po wiadukcie ciężarówki, koparki, auta z drogowcami jeżdżą! Z kogo oni wała robią?

Ot po prostu czekają na wiosenną pogodę żeby zdjęcia ratuszowemu fotografowi wyszły. A może prezydent który jest wybiórczo kędzierzawy nie chce eksponować łysiny na mrozie? A kierowcy? Kierowcy czekali tyle to poczekają to jak jeszcze kilka tygodni...
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: Biedronek » 29 sty 2026, 15:47

Czyżby Fikołek nie posiadał zimowego ubrania i butów i stąd te "oczywiste" problemy z oddaniem trasy do użytku? Jakby co, to mogę przekazać własne. Pięknych ujęć w słońcu natomiast zapewnić nie mogę :shock: I może to jest ten ból? :D
Biedronek
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 05 lis 2024, 11:36

Postautor: ciniminis » 29 sty 2026, 16:27

Dzięki takim dwóm głąbom jak powyżej można się tu poczuć jak w sekcji komentarzy na fejsbukowych grupach.
ciniminis
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 26 cze 2024, 11:50

Postautor: jasiop » 29 sty 2026, 18:51

Chyba zwrócę się do MZD o udostępnienie /w trybie dostęp do informacji publicznej' tego pisma od N.B.
Rz - Nowe Miasto
jasiop
Maniak
Maniak

Na forum od: 18 lis 2014, 22:48

Poprzednia

Wróć do Budowa