[Plac Dworcowy] Remont budynku dworca PKP

Dyskusja o ukończonych projektach.

Re: [Plac Dworcowy] Remont budynku dworca PKP

Postautor: PanKrzychu » 10 lis 2025, 21:52

A tam nie trzeba wcisnąć takiego białego przycisku na ścianie, żeby się same otworzyły? Jak byłem z miesiąc temu, to się same nie otwierały, ale też nie musiałem się jakoś z nimi siłować - po prostu się otworzyły i zamknęły jak typowe drzwi.
PanKrzychu
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 07 paź 2021, 0:57

Postautor: Ole » 11 lis 2025, 8:01

Ale paździerz. Wstyd na Większe Pół Polski.
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: gustawtrzmiel » 11 lis 2025, 11:31

Właściwie można też wyłączyć ruchome schody, windy też, przecież kiedyś nawet ich nie było a każdy jakoś trafił do pociągu, ludziom się po prostu w d* poprzewracało, dobrze że PKP i miasto dbają o wszystko :lol:
Ostatnio zmieniony 11 lis 2025, 16:38 przez gustawtrzmiel, łącznie zmieniany 1 raz
gustawtrzmiel
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 16 paź 2014, 16:06

Postautor: flyRZE » 11 lis 2025, 13:29

Ryba pisze:A one kiedykolwiek otwierały się automatycznie? Gdy miesiąc temu pisałem, że ciągnąłem tam za klamkę to robiłem to zupełnie dosłownie a widoczne siłowniki uznałem za działające jedynie awaryjnie w przypadku pożaru.

Jak byłem kilka tygodni temu to tak otwierały się same bez wciskania jakichkolwiek przycisków.
W naszej strefie klimatycznej standardem stało się np blokowanie w hipermarketach,, centrach handlowych cześci drzwi na fotokomórkę by nie robić przeciągów w obiekcie, dlatego przypuszczam, że to może zamierzone by do wiosny byle przejście obok nie otwierało ich samoczynnie bo to mocno wychładza wnętrze.
flyRZE
Maniak
Maniak

Na forum od: 15 lip 2014, 11:42

Postautor: gustawtrzmiel » 11 lis 2025, 16:46

Ciekawa teoria, może wejście trzeba zamknąć na zimę, przecież podróżni mogą wejść przez parking albo tunel, jakie oszczędności na ogrzewaniu ;)
gustawtrzmiel
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 16 paź 2014, 16:06

Poprzednia

Wróć do Inwestycje zrealizowane