Moderacja. Jeśli masz problem pisz.

Wasze uwagi, zastrzeżenia i pomysły dotyczące forum

Re: Moderacja. Jeśli masz problem pisz.

Postautor: Tomek86 » 31 sty 2024, 18:27

Na innym forum na którym jestem jest fajna funkcja aby ignorować posty użytkownika którego nie chce się czytać.

Tu też by się przydała w szczególności odnośnie tego wymienionego powyżej.
Tomek86
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 29 paź 2019, 15:35

Postautor: NietoPterek » 01 lut 2024, 9:18

Przecież jest taka funkcja. Wchodzisz na profil niechcianego użytkownika i dodajesz go do listy "wrogów"
NietoPterek
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 12 mar 2020, 15:02

Postautor: Tukam » 01 lut 2024, 10:57

######niech mi ktoś wyjaśni po co ten cytat był#####

Whooooa, dzięki! Jedno kliknięcie i o ile przyjemniej na forum się robi! :D
Tukam
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 07 lut 2021, 14:47

Postautor: lordfisher » 08 sie 2025, 7:30

Czy da się coś zrobić z atakiem ruskich botów? Wszedłem na forum po 3 dniach nie zaglądania i w "nieprzeczytanych tematach" mam chyba z 50 wątków pisanych cyrylicą... Co gorsza jest to jakiś grubszy atak bo na innym forum o tematyce sportowej jest podobnie.
Jeśli nie ten wątek to przepraszam ale wydał mi się najnowszy z działu "sprawy techniczne".

Dziękuję.
lordfisher
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 01 gru 2019, 9:48

Postautor: XeroX » 08 sie 2025, 7:49

Jak trzeba sprzątać to moderatorów czy administracji brak!
Trzeba zrobić posty bez zatwierdzania tylko dla większych rang z limitem stażu (ewentualnie zezwoleniem przez administrację, co mają do wniesienia i piszą z sensem), a dla swieżaków (nowych) dopiero zatwierdzane przez administrację od razu się posprząta ten syf, aż o dziwo iż na to nikt nie wpadł.
Blokady inne nie pomogą bo i tak sobie poradzą z tym.
Jedynie blokadę można dać na pisanie cyrylicą w tematach i postach i od razu będzie ulga!

A tego zablokować na wieki: Brianmaw
https://inwestycje-rzeszow.pl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4902

Brak reakcji od 6 sierpnia to BARDZO ŹLE świadczy o administracji/moderatorów tego forum!
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 26 cze 2024, 20:24

Postautor: Ole » 08 sie 2025, 10:25

Wybacz że prócz śledzeniem forum mam jeszcze normalną pracę. Jeden dzień pojechałem w delegację i masz Troll się nawinął, spokojnie już pokasowane.
Ja nie mogę zablokować - tylko admin i moderator global.
Dzięki wszystkim za zgłaszanie postów, to pomaga. Czasem wpisów jest dużo i nie ma jak ogarnąć tego natychmiast.
Mimo wszystko czuwamy.
:D
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: XeroX » 08 sie 2025, 13:03

no raczej nie jesteś tu jedynym moderatorem, są inni jeszcze chyba :D
chociaż niektórzy nieaktywni zbyt długo już :lol:
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: pisul » 08 sie 2025, 14:33

Gdy ja byłem moderatorem takie tematy pisane cyrylicą wisiały na forum max 15 minut!

Dziś mnie to troszkę śmieszy że wrzucam post o ważnej informacji o moim kochanym Rzeszowie o którym mówią w ogólnopolskim kanale informacyjnym w Tv Republika i zaraz moderator usuwa film bo z Tv Republiki :lol: i zmienia treść mojego postu!!!
... a równocześnie 2 dni ruskie reklamy w kilkunastu tematach wiszą i nie ma komu się tym zająć :D
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: XeroX » 08 sie 2025, 15:48

Ole, dalej masz atak cyrylicy
Masz nowego musicie wprowadzić blokadę wpisów na pisanie
cyrylicą lub to co pisałem wyżej zgłoś do administratora forum lub moderatorów głównych

Nowy typek:
https://inwestycje-rzeszow.pl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4906

Już napisałem do administratora oraz moderatorów głównych
Ostatnio zmieniony 08 sie 2025, 16:43 przez XeroX, łącznie zmieniany 2 razy
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: XeroX » 08 sie 2025, 15:53

pisul pisze:Gdy ja byłem moderatorem takie tematy pisane cyrylicą wisiały na forum max 15 minut!

Dziś mnie to troszkę śmieszy że wrzucam post o ważnej informacji o moim kochanym Rzeszowie o którym mówią w ogólnopolskim kanale informacyjnym w Tv Republika i zaraz moderator usuwa film bo z Tv Republiki :lol: i zmienia treść mojego postu!!!
... a równocześnie 2 dni ruskie reklamy w kilkunastu tematach wiszą i nie ma komu się tym zająć :D

Naruszasz regulamin bo dajesz stacje propagandową nie ma znaczenia też czy by było TVN24 bo również jest postrzegane, to nie jest forum otwarte iż można wstawiać jak popadnie też byłem moderatorem głównym darkwarez czy adminem grup na Facebooku kiedyś i też trzeba było przestrzegać reguł.
Co do pisania cyrylicą blokadę można zrobić by blokowało np. symbole lub pismo inne niż podstawowe.
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sprawy techniczne i propozycje