[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: pisul » 25 gru 2015, 18:29

aDi słaba z Ciebie wróżka. Mieszkania deweloperowi sie sprzedają lepiej jak dobrze, forum dostaje najnowsze wizualizacje i odpowiedzi na pytania. Oby więcej takich deweloperów na forum.

Zauważyłem że czym mniej postów u niektórych nowych forumowiczów tym więcej bezzasadnej krytyki.
A jeśli tylko krytyka = zazdrosna konkurencja ;)

Postęp prac przy wjeżdzie na osiedle, tylko 3 dni od ostatniego focenia:

Obrazek

Obrazek

Mały żuraw między budynkami etapu 1 i 2 zdemontowany. Stawiają już nowego dużego żurawia. Między etapem 2 i 3 czyli pewnie zasięg ramienia umożliwi dzwigowemu prace na więcej niż jednym wieżowcu naraz?

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: pisul » 25 gru 2015, 18:40

Początki zbrojenia wieżowca D (3 etap)

Było (3 dni robocze temu):
Obrazek

Jest:
Obrazek

Obrazek

Etap1, na samej górze też będzie poręcz.

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: icetruck » 25 gru 2015, 21:39

pisul pisze:
Zauważyłem że czym mniej postów u niektórych nowych forumowiczów tym więcej bezzasadnej krytyki.

ja właśnie zauważyłem, że nie można nic skrytykować, bo z miejsca staje się konkurencją :D
aż strach spytać o opóźnienie pierwszego etapu, bo się okaże nagle że jestem zazdrosnym deweloperem z innego podwórka
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

Postautor: aDi » 26 gru 2015, 11:21

Ja myslalem ze to forum jest niezalezne a jednak broni czyichs interesow ;) mieszkania dobrze sie sprzedaja i owszem ale jaka bedzie wspolpraca na linii mieszkaniec - deweloper po odebraniu kluczykow i w przyszlosci to inna sprawa pisul ;) ale nie po to zarejestrowalem sie na forum zeby sie klocic wiec z gory pozdro dla wszystkich i powodzenia dla dewelopera 8-)
aDi
Świeżak

Na forum od: 27 lis 2014, 18:30

Postautor: onlyRzeszow » 26 gru 2015, 15:09

A ja ze swojej strony chciałem się zapytać bo może ten temat był omawiany ale tak z ciekawości czy inwestor osiedla Nowy Gaj zapłacił za umieszczenie swojej reklamy na stronie inwestycje-rzeszow.pl ???
onlyRzeszow
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 03 paź 2015, 10:21

Postautor: porteño » 26 gru 2015, 18:10

pisul pisze:aDi słaba z Ciebie wróżka. Mieszkania deweloperowi sie sprzedają lepiej jak dobrze, forum dostaje najnowsze wizualizacje i odpowiedzi na pytania. Oby więcej takich deweloperów na forum.

Akurat ich ostatnia odpowiedź była trochę lekceważąca, jak słusznie zauważył aDi, więc istotnie nie wróży to najlepiej na PRZYSZŁOŚĆ.
A krytyka jest jak najbardziej wskazana (zwłaszcza, że w tym przypadku była zasadna), podobnie zresztą jak konkurencja, więc o co halo?

onlyRzeszow pisze:A ja ze swojej strony chciałem się zapytać bo może ten temat był omawiany ale tak z ciekawości czy inwestor osiedla Nowy Gaj zapłacił za umieszczenie swojej reklamy na stronie inwestycje-rzeszow.pl ???

Nowy Gaj? Chyba raczej Nasz Gaj. ;)
porteño
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lip 2014, 18:02

Postautor: django » 27 gru 2015, 22:26

onlyRzeszow pisze:A ja ze swojej strony chciałem się zapytać bo może ten temat był omawiany ale tak z ciekawości czy inwestor osiedla Nowy Gaj zapłacił za umieszczenie swojej reklamy na stronie inwestycje-rzeszow.pl ???

Z tego co administracja forum informowała to tak
django
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lip 2014, 19:38

Postautor: iamRZE » 27 gru 2015, 23:47

Dziwne by było gdyby było inaczej. To naturalne, że za umieszczenie reklamy administracja otrzymała wynagrodzenie.
Awatar użytkownika
iamRZE
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 15 lip 2014, 12:56

Postautor: Tomek » 28 gru 2015, 11:21

Witam.
Drodzy forumowicze, znowu zbaczamy z tematów. Ja zdaję sobie sprawę, że ciekawość ludzka nie zna granic, ale to czy ktoś płaci za reklamę, czy ma dobre stosunki z klientami i czy ktoś broni kogoś interesów to nie jest sedno tego serwisu. Bardzo ciekawe są zdjęcia i Wasze opinie ale dotyczące tylko i wyłącznie budowy.
Nie reprezentuję żadnej ze stron, jestem klientem Naszego Gaju i staram się być obiektywny. Apeluję o jakość i poziom tego forum. Dziękuję

P.S - dziękuje "PISULowi" za zdjęcia i zaangażowanie!
Tomek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 18 sie 2015, 8:46

Postautor: Nasz Gaj » 28 gru 2015, 13:36

Witamy!

Jeżeli ktoś po przeczytaniu naszej poprzedniej wiadomości poczuł się zlekceważony lub urażony, najmocniej przepraszamy, gdyż nie to było naszym zamysłem ani celem.

Swoją poprzednią wiadomość skierowaliśmy do tych osób, które celowo włączają się do dyskusji nt. naszego osiedla tylko po to, aby w naszej opinii siać zamęt na forum.
Na swoją obronę napiszemy również to, że to co zostało przedstawione w poprzedniej wiadomości przez jednego z forumowiczów było w naszym odczuciu ewidentnym działaniem mającym na celu obniżenie zainteresowania naszą inwestycją. Po pierwsze jakaś fotografia parkingów która została zrobiona nie wiadomo gdzie przy jakimś płocie na którym już widać mech, w jakimś mocno zaniedbanym miejscu z sugestią że tak będzie u nas po jednej zimie... I była to 1 z 3 pierwszych wypowiedzi tej osoby jaka została udzielona na forum!!! Stąd określenie przez nas, że pewnie stoi za tym ktoś z konkurencji.

Ale macie rację! Może zamiast mocno bronić naszej inwestycji i naszego podejścia do niej, aby nikogo nie urazić powinniśmy zapytać kogoś zalogowanego jako ”milypan” i poprosić o konkretną informacje - gdzie to zdjęcie zostało zrobione i czy faktycznie jest to zdjęcie po 1 zimie??? Skoro w taki sposób zostało to Państwu przedstawione... W celu dokonania wiarygodności tej wiadomości.

To, że użyliśmy sformułowania , że coś nas „śmieszy” lub „bawi” wydawało nam się lepszym słowem niż inne, które pewnie mogłoby być jeszcze mniej odpowiednie w tej sytuacji.

Po 2 dlaczego mamy nie uzasadnić że ktoś kto twierdzi że obniżamy standardy powołując się na wizualizację która nie jest realizowana nie ma racji? Bo nie ta wizualizację przedstawialiśmy jako ta która będzie realizowana?

Na naszej stronie internetowej, a nawet na poprzednich teczkach stanowiących materiał promocyjny naszej inwestycji pokazywaliśmy kilka koncepcji tworzenia naszego osiedla, po to, aby pokazać Państwu w jaki sposób się zmieniało – pierwsze były półłuki, później bloki punktowe itd. Wygląd też się pozmieniał. Co do układów mieszkań też nie jest dokładnie tak jak na pierwszych wizualizacjach – uległy one bowiem modyfikacji, po to aby dać naszym Klientom w miarę możliwości jak największy wybór, bo przecież każdy z nas jest inny i ma prawo oczekiwać czegoś zupełnie innego. Dlatego dużo czasu spędziliśmy na tym, aby ją ulepszyć i urozmaicić.

Możecie być Państwo pewni, że nie chcieliśmy nikogo urazić naszą poprzednią wypowiedzią. W swoją pracę wykonujemy z dużym zaangażowaniem, po to aby nasi Klienci koniec końców byli zadowoleni zarówno z współpracy z nami, jak i z efektów naszych działań.

Dlatego zaznaczymy raz jeszcze - To że użyliśmy w swojej wypowiedzi zwrotów że coś jest "zabawne" lub "śmieszne" nie oznacza że mamy lekceważący stosunek do Klientów czy nawet do wszystkich Państwa jako osób korzystających z forum, a raczej oznacza to, że to co ostatnio przeczytaliśmy, tu na forum, w naszym odczuciu zwyczajnie było wyssane z palca i ewidentnie miało służyć temu aby podważyć naszą wiarygodność.
Osoby, które korzystają z forum już od dłuższego czasu wiedzą, że zawsze staraliśmy się rzetelnie Państwa tutaj informować oraz udzielać odpowiedzi na postawione pytania w miarę możliwości na bieżąco, bo w naszym odczuciu temu powinno służyć właśnie takie forum. A wszystkim zazdrosnym konkurentom radzimy tak jak napisaliśmy w poprzedniej wiadomości – zmianę podejścia – i do Klienta i do inwestycji, których realizacją się zajmują.

A teraz wyciągając wnioski z powyższej dyskusji napiszemy kilka słów już do konkretnych osób :)

icetruck – nie martw się :) jesteś dla nas wiarygodnym forumowiczem i nawet jak coś skrytykujesz przyjmiemy to na przysłowiową klatę i postaramy się wyciągnąć z tego wnioski i obiecujemy, że z automatu nie zrobimy z Ciebie naszej konkurencji :)
A co do opóźnienia – pisaliśmy już przecież o tym ;) jest faktycznie niewielkie, ale wstępnie już na przełomie stycznia/lutego 2016 r. chcemy umawiać się z naszymi pierwszymi Klientami na odbiory kluczy :)

aDi – widzimy, że podobnie jak „milypan” bawisz się w wróżkę ;) „nie wróżysz nam sukcesu”, z góry zakładasz, że nie będziemy potrafili zadbać o naszych Klientów po odbiorze kluczy i w przyszłości… Mamy chęć Cię miło zaskoczyć! :)

porteño – mamy nadzieję, że uzasadniliśmy dlaczego ta wypowiedź była taka a nie inna i to, że nie była skierowana do Was wszystkich jako osób korzystających z forum, a faktycznie do tej niewielkiej garstki. Przyjęliśmy Waszą krytykę i będziemy się starali już więcej tego samego błędu nie popełnić, a swoje wypowiedzi kierować do konkretnych osób jeżeli zajdzie taka potrzeba.

pisul – Podobnie jak Tomek, również dziękujemy za aktualne fotki z budowy - z dnia na dzień wygląda to coraz lepiej :)

A już na sam koniec celem podsumowania. Nasza poprzednia wiadomość została napisana w taki a nie inny sposób, ponieważ nasi obecni Klienci z tego przynajmniej co nam wiadomo są zadowoleni i ze współpracy z nami, i z efektów na budowie, i zaproponowanych przez nas standardów. Wiadomo, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale wrzucanie zdjęć z nie wiadomo skąd i pisanie, że u nas występuje cięcie kosztów jest w naszym odczuciu mocno nie fair. Jeszcze raz najmocniej przepraszamy tych, których uraziliśmy poprzednią wypowiedzią.

Pozdrawiamy i obiecujemy poprawę :)
Nasz Gaj
Nasz Gaj
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 18 mar 2015, 13:04

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane