Bebczak pisze:Ooo to ciekawie było jak sciany latały.
Wschodnia czy zachodnia strona budynku.
A widziałeś budynek w środku wykonanie?
Akurat nie wiem jaką ale duża płyta to była bo przywieźli i pękła w połowie później dowieźli nowa, kłótnie tam no stop były i nadzór budowlany cały czas.
Jak to wszystko się zaczęło to przeważnie muzyka, odpoczynek lans później się wzięli do roboty jak ich kierownictwo zjechało.
Pracownicy Klimatechtu co jest firma niedaleko mieli niezły ubaw.
Widziałem w środku, widziałem też gdy budowali wcześniej go jako szpital pro-familla aczkolwiek miała być później jako przychodnia czy centrum rehabilitacji, ale finalnie nie doszło do tego i został sprzedany.
Teraz aczkolwiek to już etap końcowy no jak pisałem na wiosnę to już koniec powinien być.
Bebczak pisze:Z tego co widzialem dach brak stropu tylko konstrukcja z blachy docieplone wełna mineralna i jakas papa jako izolacja
Jak dla mnie to gorsze rozwiazanie strop to strop
No w blokach to nie ma większego znaczenia i tak będzie ciepło by nie było elastyczne tzw. by miał dobre wyciszenie wnętrza to się liczy najbardziej. By gniazda gdy światło włączasz i wyłączasz sąsiad nie słyszał.

Ciekawi mnie jaka będzie kostka tam pewnie brukowa bo teren strasznie jest podmokły, bo gdy będą jeździć kurierzy to raz dwa by się zapadła.