Miszuk pisze:Ciekawe czy będzie drugi etap skoro sprzedaż mieszkań stoi praktycznie od roku. Mam nadzieję że się spieszyć nie będą
Widocznie to, wrzucane gdzie popadnie prawie od roku nie działa, bo z jakiej racji?
– Najwyższy budynek mieszkalny w Pl. -
Jakie znaczenie ma ten rekord dla kogoś, kto ew. chce kupić tu mieszkanie na 100m czy niżej? Cena, metraż, układ mieszkania, strona itp. Gdyby te mieszkania były na 200m, nie byłoby problemu ze sprzedażą.
Z kamery na MZ widać, ze są porządki na placu 2 etapu; wywozili np. płyty drogowe, bo widać było dźwig, który ładował je na zestawy; pewnie wywożą też zbyteczne materiały;
Parking koło mostu trzeba i tak zacząć sprzątać; kontenery są tam już zbyteczne. A pracownikom obojętne jest gdzie się przebierają na końcówkę OP, bo pewnie na 2 etap je przerzucili.
Już było o tym 2 etapie; Ktoś inny też to wrzucał, o tym początku w 2025 roku.
To z maja 24:
Patryk M pisze: Ale co do tego ew. 2 etapu. Miał on być niby pod koniec vel po oddaniu Olszynki Park.
Ten „pod koniec” już jest, a finisz ma być na koniec 2024. Ale im więcej piszą czy mówią o tym, tzn. że na "czysto" ze wszystkim, będzie to w I kw. 2025. I oby!![]()
Ale wg mnie wpierw powinni definitywnie skończyć z OP, a dopiero wtedy ew. ten 2 etap.
Dałem tam wtedy – i oby I kw. 25 - i dalej - no, oby tak było z końcem OP!?
A ew. ten 2 etap - „niby” czy „ewentualnie” w 2025; bo, to jest ich strategia inwestycyjna a jak ich, to jak każdego inwestora ich i tyle w temacie.
Trzeba czekać jak dostaną pozwolenie na użytkowanie; będzie przeniesienie własności; uruchomią cały kompleks OP, to być może wtedy coś wrzucą o 2 etapie.
Ale nie ma czegoś takiego, jak obowiązek inwestora publikacji wizualizacji przed, czy na początkowym etapie realizacji inwestycji; tego czepia się ktoś w innym temacie.
Pojawi się ogólny opis i wizualizacja jak ruszy sprzedaż, bo wtedy jest to już w interesie inwestora.
Tutaj czy gdzieś tam.
Kamerka działa:
https://olszynkipark.pl/kamery-online/