VIP pyta, trzeba odpowiadać - choć sam o to pytał
Pisul - cytat - skrót - mój jest z 4.06. w odpowiedzi na TWOJE PYTANIE odnośnie iglicy:
pisul pisze:Wkrótce? Doprecyzuj
Patryk M pisze:Pisul ja tam nie pracuję, aby Ci coś precyzować

Było to już też od kogoś, o czerwcu.
Pisałem kilka razy, że przed wakacjami powinni skończyć zasadnicze roboty na górze W;
Też elewacje powinni uzupełnić i zrzucić rusztowania; dzisiaj demontowali je z W i częściowo z E;
Jak skończą pewnie wezmą się z to, ale zobaczymy. Może to być na początku wakacji albo w trakcie.
To zależy czy jest gotowa? Pewnie też kwestia jej montażu jest dalej na tapecie?
Powinieneś pamiętać o co pytasz!? Dałem teraz skrót, bo wiadomo, że coś się zaczęło odnośnie tego.
Bo wychodzi tak jak to było przez nich planowane odnośnie masztu -iglicy! Więc przypomniałem to!
Patryk M pisze:Patryk M pisze: Może to być na początku wakacji albo w trakcie. To zależy czy jest gotowa?
Pierwsze - aktualne; drugie – powinna już być, ale może coś tam jeszcze „polerują”, te z góry?
Napisałem jak powyżej - są wakacje? są. Robią coś, robią czyli aktualne!
Było to uzależnione też od tego czy ona jest gotowa? Wychodzi, że tak i reszta jak powyżej.
Ps.
Pisul nie chcę się powtarzać - ale mnie nie ma już w Rz. Kamery mi nie działają, tylko ta z Rynku.
Czekam na Twoje klarowne posty z OP. Mogą być nawet same foty ale nie spod kładki
Jeśli coś będę wiedział odnośnie tego, to być może się do nich odniosę