[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: icetruck » 26 lis 2015, 19:37

Pojawiły się rzuty na stronie :)
W budynku F jak zapowiadano - trzecia prywatna winda :)
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

Postautor: kamyk » 28 lis 2015, 20:28

a jestem ciekawa co z negocjacją ceny w przypadku tak jak w 'nasz gaj' mieszkania bardzo szybką się wyprzedają. czy można liczyć na jakąś obniżkę ?
kamyk
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 21 wrz 2015, 15:58

Postautor: vicomte » 28 lis 2015, 20:56

kamyk pisze:a jestem ciekawa co z negocjacją ceny w przypadku tak jak w 'nasz gaj' mieszkania bardzo szybką się wyprzedają. czy można liczyć na jakąś obniżkę ?

Moim skromnym zdaniem w Twoim pytaniu zawarłaś odpowiedź. Nikt nie jest skłonny do negocjacji cen w sytuacji, gdy towar, który ma do zaoferowania szybko się sprzedaje. Ale zawsze możesz spróbować w Hartbexie, gdzie ciągle bujają się ze sprzedażą mieszkań w Apartamentach Zamkowych.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: kamyk » 28 lis 2015, 22:08

też tak przypuszczam, ale z natury jestem optymistką i moim zdaniem zawsze warto próbować. może ktoś to już kupił tam mieszkanie będzie tak miły i coś nam powie o negocjacji cen :)
kamyk
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 21 wrz 2015, 15:58

Postautor: NM. » 29 lis 2015, 0:06

Od kiedy można podpisywać umowe na mieszkanie z 3-go etapu? Może to ktoś potwierdzić? Z góry dziękuje za odpowiedź.
NM.
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 28 lis 2015, 23:57

Postautor: vicomte » 29 lis 2015, 2:10

kamyk pisze:też tak przypuszczam, ale z natury jestem optymistką i moim zdaniem zawsze warto próbować. może ktoś to już kupił tam mieszkanie będzie tak miły i coś nam powie o negocjacji cen :)

Skoro z natury jesteś optymistką, to pewnie nią pozostaniesz, nawet jak usłyszysz odmowę negocjacji cen. :) A tak poważnie- zawsze możesz próbować, ale u źródła - to forum Ci na to pytanie nie odpowie. Z doświadczenia wiem, że negocjować ceny można tylko bezpośrednio z prezesem/dyrektorem/właścicielem (niepotrzebne skreślić). Takie samo doświadczenie podpowiada mi, że deweloper na tym etapie sprzedaży nie jest skłonny do negocjacji cen. Ten sam deweloper może być do niej skłonny np. po dłuższym czasie od oddania inwestycji, kiedy zostają mieszkania, które nie chcą się sprzedać. Nie sądzę, żeby dotyczyło to tej inwestycji, bowiem ta sprzedaje się dobrze, o czym zresztą z dumą informuje deweloper.

NM. pisze:Od kiedy można podpisywać umowe na mieszkanie z 3-go etapu? Czy to prawda, że pojawiły się jakieś problemy? Może to ktoś potwierdzić? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Nie słyszałem o jakichkolwiek problemach dotyczących sprzedaży 3 etapu( lub jakiegokolwiek innego). Parę postów wyżej masz stanowisko inwestora. Najlepiej jednak po prostu zapytać u źródła.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: NM. » 29 lis 2015, 19:13

vicomte pisze:Nie słyszałem o jakichkolwiek problemach dotyczących sprzedaży 3 etapu( lub jakiegokolwiek innego). Parę postów wyżej masz stanowisko inwestora. Najlepiej jednak po prostu zapytać u źródła.

W takim razie prosze o odpowiedź na dwa pytania:

1. Czy mozna podpisywac juz umowe na dowolne mieszkanie z 3-go etapu?

2. Proszę podać termin kiedy bedzie można podpisywać umowe na mieszkanie z 3-go etapu?
NM.
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 28 lis 2015, 23:57

Postautor: pisul » 29 lis 2015, 20:41

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: pisul » 29 lis 2015, 20:48

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zbrojenia ścian i filarów parkingu podziemnego pod całością kompleksu pomału zapełnia całą działke.
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: icetruck » 29 lis 2015, 20:55

NM. pisze:
W takim razie prosze o odpowiedź na dwa pytania:

1. Czy mozna podpisywac juz umowe na dowolne mieszkanie z 3-go etapu?

2. Proszę podać termin kiedy bedzie można podpisywać umowe na mieszkanie z 3-go etapu?

to zadzwoń sobie do Naszego Gaju (telefon znajdziesz na ich stronie) i spytaj... a jak się już dowiesz, to się z nami tu podziel, myślisz że skąd się biorą tutaj informacje?
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane