"DINO" Sklepy Rzeszów i okolice (już niebawem)

Miejsce publikacji ogłoszeń i pytań związanych z Rzeszowem i okolicami

Re: "DINO" Sklepy Rzeszów i okolice (już niebawem)

Postautor: XeroX » 13 sie 2024, 13:20

PanKrzychu pisze:Dawać mi ich do Trzciany :D Strasznie mi moją piękną wieś sklepy omijają, wszystko nowe w Bratkowicach albo w Świlczy robią.

No widzisz, tam połączeń autobusowych nawet nie ma luka na kilka km, same tam pola a Świlcza i Bratkowice czy Mrowla to trochę blisko.
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 26 cze 2024, 20:24

Postautor: NietoPterek » 27 sie 2024, 12:45

Obstawiam, że to centum w lubelskim będzie obsługiwać również przyszłe sklepy na podkarpaciu ze względu na bliskość S19. Chociaż może jest jakaś mała szansa, że i takie powstanie kiedyś w okolicach Rzeszowa i autostrady A4. W końcu kilka takich CD już mamy co równa się doświadczonej kadrze, którą można pozyskać.
NietoPterek
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 12 mar 2020, 15:02

Postautor: PanKrzychu » 27 sie 2024, 17:26

No widzisz, tam połączeń autobusowych nawet nie ma luka na kilka km, same tam pola a Świlcza i Bratkowice czy Mrowla to trochę blisko.

Czekaj, co? Nie ma autobusów do Trzciany? Przecież jeżdżą wszystkie rodzaje - MPK, MKS, PKSy i Marcele. Kolej kilometr dalej. W trakcie dnia masz co 15 minut jakieś połączenie - lepiej, niż z niejednego miejsca w Rzeszowie. Jakie pola? xD

Wracając do Dino - jak widzę, w jakich lokalizacjach mają powstać nowe sklepy, to w Trzcianie utrzymaliby się bez najmniejszego problemu. Mają stronę, na której można zgłaszać, jak ktoś chce sprzedać działkę. Ja nie mam, ale w centrum Trzciany taka działka jest wystawiona, to im podesłałem. Może akurat :D
PanKrzychu
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 07 paź 2021, 0:57

Postautor: XeroX » 27 sie 2024, 20:03

No tam gdzie nie ma sklepów i konkurencji to mógłby by powstać
Ostatnio zmieniony 27 sie 2024, 20:04 przez XeroX, łącznie zmieniany 1 raz
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Postautor: XeroX » 27 sie 2024, 20:03

PanKrzychu pisze:

Czekaj, co? Nie ma autobusów do Trzciany? Przecież jeżdżą wszystkie rodzaje - MPK, MKS, PKSy i Marcele. Kolej kilometr dalej. W trakcie dnia masz co 15 minut jakieś połączenie - lepiej, niż z niejednego miejsca w Rzeszowie. Jakie pola? xD

Wracając do Dino - jak widzę, w jakich lokalizacjach mają powstać nowe sklepy, to w Trzcianie utrzymaliby się bez najmniejszego problemu. Mają stronę, na której można zgłaszać, jak ktoś chce sprzedać działkę. Ja nie mam, ale w centrum Trzciany taka działka jest wystawiona, to im podesłałem. Może akurat :D

No tak gdzie są ale są takie punkty gdzie nie ma
Przykład Trzciana 243B firma ####reklama ciach####
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Poprzednia

Wróć do Ogłoszenia i pytania