Co się buduję Miłocin - Zaczernie [Warszawska]?

Tematy przeniesione jako niezgodne z regulaminem, posty nie na temat, dublowane, itd...

Co się buduję Miłocin - Zaczernie [Warszawska]?

Postautor: XeroX » 26 cze 2024, 20:29

Wie ktoś co się buduję koło drogi Miłocin - Zaczernie na w kierunku Warszawska?
Wygląda na jakąś stację benzynowa?
Czy jakiś supermarket będzie lub hipermarket?

Gdzieś tutaj https://maps.app.goo.gl/Sd5HGLbAMpqWbtJ97
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 26 cze 2024, 20:24

Re: Co się buduję Miłocin - Zaczernie [Warszawska]?

Postautor: Ole » 27 cze 2024, 6:47

Teraz napiszę dlaczego temat trafił do śmietnika.
Widzę że jesteś tu nowy zatem najpierw poczytaj czy ktoś już na ten temat nie napisał a są tu naprawdę dobrzy detektywi.
Następnie jak już chcesz zapytać co to jest / może być to są do tego odpowiednie tematy które działają już dłuższy czas np.: Zapowiedzi Inwestycyjne...
A po ostatnie zakładanie tematu w "Budowa" wymaga podania szczegółów inwestycji typu gdzie i kto (w samym tytule) oraz więcej info typu zdjęcia z budowy czy strona inwestycji czy nawet zdjęcie tablicy informacyjnej z budowy.
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: XeroX » 27 cze 2024, 8:49

Szkoda, że mój temat trafił do śmietnika a nie został odpowiednio przeniesiony :cry: , szukałem czy nie ma takiego samego tematu ale nie znalazłem, wyszukiwarka u Was słabo działa niestety nie znajduje wszystkich faz :?

Co do tablicy nie udało mi się jej zlokalizować, niestety nie jest widoczna może. :roll:
Chciałem zapytać czy ktoś Wie coś na ten temat, a tu niestety taka administracja niby forum inwestycyjne ale coś zapytać, to traktują człowieka jak śmiecia bo sami jesteście sobi winni, że nie ma odpowiednich kategorii na ten temat. :| :evil:

Następnie jak już chcesz zapytać co to jest / może być to są do tego odpowiednie tematy które działają już dłuższy czas np.: Zapowiedzi Inwestycyjne...

To czemu nie został tam przeniesiony wątek, czy tak takie trudne dla Was - tylko do kosza?
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Postautor: johny20010 » 27 cze 2024, 10:38

Stacja paliw Watkem tam się buduje
johny20010
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 25 cze 2018, 22:15

Postautor: XeroX » 27 cze 2024, 10:40

Skąd to info bo tych Watkemów fest
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Postautor: Ole » 28 cze 2024, 7:01

Nikt nikogo jak śmiecia nie traktuje. Założyłeś temat na sam potwierdziłeś PYTANIE w dziale "budowa". Samo to przekłada tematy na śmietnik.
Jeśli szukasz informacji to forum trzeba poczytać, są odpowiednie tematy do zadawania pytań, jest i regulamin forum ale kto by się tym wszystkim przejmował.
Wyszukiwarka naszego forum nie ma jeszcze AI zatem trzeba zadawać tradycyjne głupie pytania jak kiedyś.
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: XeroX » 28 cze 2024, 10:35

Zadałem pytanie ale nie rozumiem jak moderator nie może przenieść tematu do odpowiedniego działu tylko 'do śmieci' to po co być moderatorem skoro prostej zasady dla uprzejmości, nie można zrobić?

Jak się wybiera kogoś na administratora czy moderatora to tak powinno być dla zasady.

No co do wyszukiwarki to niestety Wasz problem nie mój XXI wiek jest trzeba coś robić, a nic nie robić.
XeroX
Rozkręca się
Rozkręca się

Wróć do Śmietnik