przeprowadzka do Rzeszowa

Opinie, komentarze, propozycje, sugestie dotyczące Rzeszowa.

Re: przeprowadzka do Rzeszowa

Postautor: littlemonster00 » 02 maja 2025, 11:46

Ostatnio zapowiedzieli nowy sklep w Bielsku-Białej, drugi po Katowicach, także może nie do końca zmienili politykę
littlemonster00
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 31 gru 2017, 16:49

Postautor: Reequss » 02 maja 2025, 13:43

Kacu pisze:Po oddaniu Ikea w Lublinie, raczej nie ma szans na sklep w takim samym formacie w Rzeszowie, a szkoda.

Może nie koniecznie ponieważ Rzeszów faktycznie znajdzie się na skrzyżowaniu dwóch bardzo ważnych dróg (A4 i S19). Ponadto po zakończeniu wojny na Ukrainie będzie duży popyt na meble itp. także Rzeszów będzie bramą na wschód w kierunku Lwowa.

Mówię mianowicie o tym, ponieważ zasłyszałem że pewna pani pracuje przy takim projekcie.
Reequss
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 sty 2018, 13:42

Postautor: PanKrzychu » 04 maja 2025, 23:38

A ktoś mi wytłumaczy, czemu brak Ikei to taka sprawa? Pytam całkiem poważnie, bo sam nigdy styczności z Ikeą nie miałem - meblowałem dom, biuro i wszystko, czego potrzebowałem kupiłem w Agata Meble i Black Red White. To kwestia wyboru? Ceny? Jakości?
PanKrzychu
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 07 paź 2021, 0:57

Postautor: Kacu » 05 maja 2025, 7:40

Bo pomimo tego, co mówią opinie w Internecie Ikea to całkiem niezły stosunek jakości do ceny. Zdarza się pazdzierz który potrafi rozpaść się od samego patrzenia, ale zdecydowana większość to solidne meble które potrafią wytrzymać latami, o ile się o nie zadba. My np. Zdecydowaliśmy się na kupno kuchni z Ikea przy wykańczaniu mieszkania i zapłaciliśmy połowę ceny, którą chcieli stolarze robiąc kuchnie na wymiar.

Powiedziałbym, że prezentuje ten sam poziom co Agata czy BRW, ale moim zdaniem Ikea bije na głowę te sklepy jeśli chodzi o design. Ale to już kwestia gustu.
Kacu
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 05 sie 2016, 16:30

Postautor: NietoPterek » 05 maja 2025, 14:29

PanKrzychu pisze:A ktoś mi wytłumaczy, czemu brak Ikei to taka sprawa? Pytam całkiem poważnie, bo sam nigdy styczności z Ikeą nie miałem - meblowałem dom, biuro i wszystko, czego potrzebowałem kupiłem w Agata Meble i Black Red White. To kwestia wyboru? Ceny? Jakości?

Sklep na miejscu to większy wybór (Ikea ma swoje produkty) i można oglądnąć na żywo, a nie zamawiać w ciemno przez Internet.
NietoPterek
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 12 mar 2020, 15:02

Postautor: Nikoś » 05 maja 2025, 15:21

Zawsze można podjechać do Krakowa to tylko 2h autem :D
Nikoś
Maniak
Maniak

Na forum od: 05 wrz 2015, 12:09

Postautor: Ole » 06 maja 2025, 9:46

Albo do Lublina, podobny czas. Tyle że dryndać 160-170 km żeby sprawdzić czy sofa jest twarda czy miękka ? A to jest ciężkie i weź to zwróć.
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Poprzednia

Wróć do Dyskusje o Rzeszowie