EDIT:
Już znalazłem. To będzie ślepe "rondo"

gustawtrzmiel pisze:Na "Warszawskiej" od szpitala przy A4 do karczmy w Zaczerniu już malują linie. Dziwnie wszystko pomyślane. Na Przykład jadąc z Rzeszowa nie skręcisz do Polamu, trzeba przejechać spory kawałek i zawrócić, na całej odcinku podobnie. W stronę Rzeszowa w kilku miejscach trzeba najpierw jechać w stronę lotniska i potem też zawracać. Na filmie 0:55 widać z prawej wjazd jakby na podwórko, gdzie na wzór ronda zrobili chyba nawrotkę na Rzeszów. Droga pomyślana wyłącznie pod przejechanie od autostrady do Rzeszowa, mieszkańcy i firmy przy drodze będą nieźle kręcić kierownicą, duże samochody masakra.
NietoPterek pisze:Po pierwsze nie widzę żadnego ronda na filmie od 0:50, a po drugie możesz zrobić link do dowolnego momentu na filmie tak ja to zrobiłem. Możesz też sprecyzować pytanie? Chodzi ci o rodzaj ronda czyli turbinowe, magiczne itp?
EDIT:
Już znalazłem. To będzie ślepe "rondo"
maliuska pisze:Dzięki, właśnie o to chodziło - ciekawe czy jest jakiś sens tego rozwiązania?
Czy taka mapka jest ogólnodostępna?
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości