[Al. Sikorskiego] Osiedle Sikorskiego (BOZ Developmnet)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [Al. Sikorskiego] Osiedle Sikorskiego (BOZ Developmnet)

Postautor: kicajrze » 01 lis 2016, 21:57

Mieszkaniec pisze:A Panowie Jak wyglada sprawa pieca? Macie juz uruchomiony? Zalatwia to serwis? Jesli tak, to na czyj koszt? I w jakim czasie po uruchomieniu przez dostawce?

Ja mam uruchomiony. Załatwia to serwis- pierwsze uruchomienie na koszt BOZu. Po roku czasu standardowo trzeba płacić z własnych funduszy, żeby utrzymać gwarancje. Ale człowiek który uruchamiał mi piec twierdził że wprowadzi mnie w swoją bazę danych i po roku jak będzie zbliżał się termin serwisu pieca sam do mnie zadzwoni i się umówi na wizytę więc spoko. Poza tym człowiek całkiem wporzo
kicajrze
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 07 mar 2016, 18:35

Postautor: dzystek » 01 lis 2016, 22:33

Silent pisze:dzystek, jak będziesz na miejscu podeślesz mi sposób łączenia blatu w oknie?

najlepiej jak sobie zobaczysz może osobiście
dzystek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 27 lip 2016, 15:41

Postautor: Silent » 01 lis 2016, 23:03

W takim razie daj znać jak będziesz już na miejscu. Ugadamy jakiś konkretny termin i godzinę na "oględziny" :)
Awatar użytkownika
Silent
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 23 paź 2015, 16:36

Postautor: danielo » 05 lis 2016, 23:53

Witam, Planuje zakup mieszkania w 2 etapie. Chcialem zapytać mieszkańców 1 etapu jak wychodza obecnie koszty ogrzewania i utrzymania czesci wspólnych. Jakie tynki są w budynku? Jak ogólnie się mieszka, jakies plusy , minusy? Z góry dziękuję za odpowiedz.
danielo
Świeżak

Na forum od: 05 lis 2016, 23:49

Postautor: Mieszkaniec » 06 lis 2016, 0:06

Witaj Kolego Mieszkaja chyba jednostki. Za wczesnie by pytac :D Polowa nawet kluczy nie odebrala :D
Mieszkaniec
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 07 gru 2015, 21:33

Postautor: Mieszkaniec » 07 lis 2016, 22:44

Może ktoś coś wie co to powstaje od strony balkonów? Puszczone dwa kanały, wyrownana ziemia... :?:
Mieszkaniec
Bywalec
Bywalec

Postautor: Silent » 07 lis 2016, 23:35

Kiedyś obiło mi się o uszy, że działka ma być ogrodzona płotem o długości 200m licząc od pierwszego bloku. Ile w tym prawdy nie wiem...
Awatar użytkownika
Silent
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 23 paź 2015, 16:36

Postautor: Mieszkaniec » 08 lis 2016, 0:08

Troche tych niejasnosci :| A szkoda
Osatnio np dowiedzialem sie, ze za "bledy" w elektryce czy zupelnie inne wlaczniki swiatla na klatce w poszczegolnych blokach odpowiada podwykonawca a nie developer :lol: Dla mnie to jawne robienie z nas idiotow
Mieszkaniec
Bywalec
Bywalec

Postautor: kicajrze » 09 lis 2016, 1:47

Mieszkaniec pisze:Troche tych niejasnosci :| "...." :lol: Dla mnie to jawne robienie z nas idiotow

Ja już jakiś czas temu pisałem że to wszystko zaczyna mnie wkur... i występuje u mnie coraz większa frustracja...już 3 tygodnie czekam na to aż ktoś przyjdzie i podłączy prąd MOJEJ komórki lokatorskiej do MOJEJ skrzynki z bezpiecznikami znajdującej się u MNIE w domu a odłączy komórkę sąsiada...ciągle słyszę "musimy wymyślić plan działania" i "w tym tygodniu"..jak w tym tygodniu tego nie zrobią to albo pójdę i zamienię cyferki na drzwiach albo zrobię to na własną rękę i wystawię fakturę obciążającą BOZ ale sąsiad prądu mieć wcale nie będzie i niech się BOZ martwi bo ja drzwi od komórki zamknę na klucz a jakiekolwiek próby tam się dostania uznam za włamanie...może to złośliwe ale wkur... mnie ta sytuacja..Po 2. jakiś magik był coś u kogoś robić i od tamtego czasu w całym bloku nie ma światła na klatce schodowej (od czwartku poprzedniego tygodnia)..zgłaszałem i usłyszałem że w dwóch innych blokach też światła nie ma...i co? i gó..no! Wiedzą ale nic z tym nie robią...a dzięki Bogu już wtorek..

Jak widać albo ktoś tego wszystkiego NIE OGARNIA albo po fakcie takim że dostali od nas całość kasy, mają nas w dupie..
kicajrze
Rozkręca się
Rozkręca się

Postautor: kicajrze » 09 lis 2016, 18:34

....i środa i dalej nic nie zrobione....
kicajrze
Rozkręca się
Rozkręca się

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane