[/quote]cold_fire pisze:Byłam sprawdzić na pierwszym piętrze i wydobywało się to jakby z tej dużej skrzynki w ścianie, w której są różne zawory. Mam nadzieję że niedługo ktoś się tym zajmie
Masz rację, wydobywa się z szafy. Problem zgłosiłem do metalowca, poruszałem zaworami i na chwilę ucichło. Problem dotyczy mieszkania 39.[/quote]
Chodziło o ustawienia wewnętrzne Lokatora - najprawdopodobniej grzejniki były skręcone na 0, a temperatura oczekiwana w mieszkaniu ustawiona została wyższa niż była fizycznie i logoterma "szalała"... Wykonawca dziś zakręcił zawór przy tym mieszkaniu i problem ustał, zatem dzisiejszą noc powinniście Państwo mieć już spokojną

Pozdrawiamy i na przyszłość prosimy o zgłaszanie tego tak jak napisała emi w pierwszej kolejności u nas i u zarządcy.
Dziękujemy z góry, ponieważ nie zawsze jesteśmy na bieżąco z informacjami na forum, choć się bardzo staramy

Co do
addicted pisze:Koszty za prad w latarniach przy Agata Mable pokryje ja.

myślimy, że docelowo pokryje je miasto

To co jest w obrysie czerwonych linii będzie własnością Lokatorów konkretnych budynków, ale każdy z nabywców mieszkań w II i III etapie zapewne to wie, bo taką mapkę ma dołączoną do umowy

Pozdrawiamy