loocals pisze:Nie wiem jaki ma dokładnie standard ten deweloper ale ściany zewnętrzne z silikatów by mnie odstraszyły przy pierwszym spojrzeniu . Jak tam wlezie woda to będzie ściana mokra całe lata. Jak uważacie ?
pisul pisze:loocals pisze:Nie wiem jaki ma dokładnie standard ten deweloper ale ściany zewnętrzne z silikatów by mnie odstraszyły przy pierwszym spojrzeniu . Jak tam wlezie woda to będzie ściana mokra całe lata. Jak uważacie ?
Bzdury i to bzdury do kwadratu. Cała Warszawa tylko z tego buduje. Materiał lepszy jak pustak max czy suporeks. I to zarówno w kwestii ognia i wody jak i trwałości. Każdy materiał budowlany musi spełniać normy i mieć certyfikat żeby był dopuszczony do sprzedaży. Można spać spokojnie.
No i pustak nie ma styczności z wodą. Piwnice betonowe, izolacje pionowe i poziome a na ścianach będziesz miał izolacje termiczną. Ściany z tego materiału przeżyją mnie, Ciebie, moje dzieci i dzieci moich dzieci...
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości