[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: maser » 10 mar 2015, 19:04

Chodziło mi o to że na miejscach pod blokami nie zmieszczą się wszyscy.i moje pytanie na jakiej podstawie kupno garażu może byc obowiązkowe ?
maser
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 19 lut 2015, 17:23

Postautor: swiety » 11 mar 2015, 15:48

maser pisze:Chodziło mi o to że na miejscach pod blokami nie zmieszczą się wszyscy.i moje pytanie na jakiej podstawie kupno garażu może byc obowiązkowe ?

Może nie wszyscy ale prawie wszyscy. A podstawa jest taka, że nie sprzedadzą Ci mieszkania. Raczej nie ma, żadnych regulacji jeśli chodzi o ten temat. Prywatny inwestor sprzedaje konkretny produkt mieszkania z garażem - albo kupujesz albo nie.
swiety
Moderator
Moderator

Na forum od: 22 cze 2014, 19:11

Postautor: ra77le » 11 mar 2015, 20:22

Kiedy możemy liczyc na wizualizacje mieszkań na stronce tak jak dla budynów z pierwszego etapu ???
ra77le
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 09 mar 2015, 10:01

Postautor: ra77le » 11 mar 2015, 23:39

Na otodom pojawiły się oferty lokali usługowych:
http://otodom.pl/lokale-uslugowe-nasz-g ... 89830.html
Czy cos wiecej wiadomo na ten temat? W ktorych blokach chca je ulokowac ?
ra77le
Bywalec
Bywalec

Postautor: ra77le » 15 mar 2015, 20:46

Mam jeszcze pytanie. jak procentowo rozkladają się kwoty transz ?
ra77le
Bywalec
Bywalec

Postautor: webdude » 15 mar 2015, 22:38

ra77le pisze:Mam jeszcze pytanie. jak procentowo rozkladają się kwoty transz ?

20%, 19%, 17%, 19%, 10%, 15%
webdude
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 14 gru 2014, 18:43

Postautor: nikanika » 15 mar 2015, 23:25

Na środku tej działki jest droga i rów. Czy bloki mają zmieścić się do rowu? Czy jednak trochę bliżej Powstańców? Bo jeśli tylko do rowu, to blok będzie na bloku :(.
nikanika
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 15 mar 2015, 23:21

Postautor: Tom » 15 mar 2015, 23:55

nikanika pisze:Na środku tej działki jest droga i rów. Czy bloki mają zmieścić się do rowu? Czy jednak trochę bliżej Powstańców? Bo jeśli tylko do rowu, to blok będzie na bloku :(.

Z wizualizacji wynika że cała inwestycja, powstanie na części działki zaznaczonej prze zemnie na czerwono. Ale to tylko moje dedukowanie i mogę się mylić, ale wszystko na to wskazuje, że się nie mylę :P

Obrazek
>>> Szukam pracy :) więcej na priv <<<
Tom
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 10 lut 2015, 21:50

Postautor: maser » 17 mar 2015, 1:49

Myślicie że będzie "ciasno" ? Na wizualizacji wygląda w miarę luźno tyle że to tylko obrazki ..
maser
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 19 lut 2015, 17:23

Postautor: adam555 » 17 mar 2015, 8:26

Moim zdaniem będzie ciasno. Ktoś w poście na początku zauważył że skala budynków jest zmniejszona względem domków już istniejących – i to jest chyba prawda. Z ulicy Tęczowej na żywo wygląda tak, że te dwa pierwsze bloki są znacznie bliżej niż wynika to z wizualizacji. Tęczowa (a właściwie to co pozostało) jest wąziutka. Na wizualizacji widać drogę z dwoma pasami, chodnik, miejsca do parkowania prostopadłe do drogi i jeszcze drugie tyle zieleni. W rzeczywistości ściana nowego budynku jest bardzo blisko tej wąziutkiej ulicy Tęczowej.
Również działka dewelopera nie jest prostokątna tylko zwęża się w kierunku Powstańców W-wy, więc te wizualizacje tak naprawdę trochę przekłamują – mówiąc delikatnie. Kolejną sprawą jest usadowienie tej wizualizacji jakby na pustej łące, podczas gdy dookoła tak pusto nie będzie, optycznie wygląda ładnie i dużo miejsca ale raczej tak kolorowo (zielono) to nie będzie.
adam555
Świeżak

Na forum od: 02 lut 2015, 15:49

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane