Chyba nigdzie na forum nie ma nic na temat nowej inwestycji Projektanta, przy ulicach Krośnieńskiej i Sanockiej, a inwestycja jest już u nich na stronie od dobrych kilku miesięcy, większość mieszkań zarezerwowanych, a nawet nie wiadomo jaka będzie cena http://www.projektant.rzeszow.pl/index.php?gr=0&id=24
Szkoda, wyjazd z osiedla przez Ustrzycka i Kotuli znacznie się utrudni Niemniej można się było tego spodziewać, nie bez powodu wybudowali piękną ul. Sanocką.
Na razie na tej działce można spotkać pana z krowami
W jaki sposobmozna bylo rezerwowac mieszkania w tej inwestycji, skoro tuz po ukazaniu sie inwestycji wszystkie sa juz zarezerwowane, a na dodatek cena nie jest znana ?? Moze to ktos sensownie wytlumaczyc?
To bardzo interesujace co piszesz, skad taka informacja? Dzwoniac do SM, otrzymuje sie informacje ze wszystkie mieszkania sa zarezerwowane = brak wolnych mieszkan.
Ja rezerwowałem na krótko po pojawieniu się na stronie (pod koniec listopada) i w zasadzie w 2 tyg rozeszło się wszystko, natomiast mieszań w szeregówkach w ogóle nie było wolnych. Wydaje mi się, że ludzie mogli mieć te informacje prosto od spółdzielni, zanim je ogłosili w internecie.
To bardzo interesujace co piszesz, skad taka informacja? Dzwoniac do SM, otrzymuje sie informacje ze wszystkie mieszkania sa zarezerwowane = brak wolnych mieszkan.
Nie wiem jak w Projektancie, ale u kilku innych deweloperów po prostu zostawia się telefon/mail i informują o nowych inwestycjach zanim się pojawią na stronie. Stąd często pojawia się coś na www i jest np. 50% najlepszych mieszkań zaklepana. Najczęściej takie info idzie do inwestorów, ale wszystko jest kwestią dogadania się.