[ul. Solidarności] Osiedle Architektów (ARCH-Dom)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [ul. Solidarności] Osiedle Architektów (ARCH-Dom)

Postautor: loretka » 13 lis 2025, 1:26

Niestety, z tego co widziałam to ludzie obecnie montują gdzie chcą :( Do tej pory spotkałam się z zapisami we wspólnotach, żeby montować na płycie balkonu/loggii, tak żeby to nie szpeciło elewacji. U nas już jest kilka takich kwiatków:
Załączniki
photo.jpg
photo.jpg (261.5 KiB) Przeglądany 141 razy
loretka
Świeżak

Na forum od: 07 sty 2024, 19:16

Re: [ul. Solidarności] Osiedle Architektów (ARCH-Dom)

Postautor: PanMAruda » 13 lis 2025, 20:42

Mam pytanie, czy ktoś już się interesował montażem klimatyzacji? Czy otrzymali Państwo wytyczne od dewelopera w sprawie montażu klimatyzacji?

Ja rozmawiałem na ten temat ale na etapie przed tynkami wewnątrz, tak żeby nie trzeba było potem kuć. Odsyłali do kierownika budowy. Wytyczne były takie że jednostka zewnętrzna MUSI stać na balkonie, nie może być przykręcona.
Do tej pory spotkałam się z zapisami we wspólnotach, żeby montować na płycie balkonu/loggii, tak żeby to nie szpeciło elewacji. U nas już jest kilka takich kwiatków:

No ja takie info dostałem jak uzgadniałem swoją...

absolutnietak pisze:Dobry wieczór. Jeśli chodzi o zmianę zarządcy, to jestem chętny, by podjąć ku temu kroki. Jeżeli tylko będę miał możliwość, to będę rozmawiał ze spotkanymi ludźmi.
Warto też pisać do nich maile, będzie jakiś punkt odniesienia czy w ogóle są chętni do jakiejkolwiek współpracy. Na razie tylko ja wrzuciłem korespondencję, to dość słaba presja społeczności, a przecież są od tego żeby nasze oczekiwania spełniać.

Odebrał już ktoś klucze z ludzi którzy zgłosili poprawki za pierwszym razem?
PanMAruda
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 11 lut 2024, 21:08

Poprzednia

Wróć do Inwestycje zrealizowane