nyala pisze:maniek1 pisze:A dawali Ci jakos znac czy sam sie musiales doprosic o podlaczenie.ja jestem ze zmigrodzkiej 9 ale nikt sie ze mna nie kontaktowal,a w zeszlym tygodniu jak dzwonilem do gazownikow to jakas znuzona kobitka kazala czekac na telefon..
Mi też mówiła w poniedziałek, że będą dzwonić, ale jak zadzwoniłam znów w środę, to powiedziała, że będą w piątek robić na Żmigrodzkiej 9 i czy mnie wpisać na listę - wyszło na to, że jakbym nie zadzwoniła sama, to by mnie nie wpisała. Lepiej sobie sprawdzić jak komuś zależy na czasie, bo jak powiedziała pani montażyści dzwonić nie będą, albo jesteś na miejscu i na nich czekasz, albo Cię nie ma i wtedy nie zamontują.
W PGE elegancka obsluga,umawiaja czlowieka na godzine. A tu z tymi cymbalami to jak w jakims cyrku...A czy (prawdopodobnie) sasiadka moze sie podzielic informacja czy umawiali Cie na godzine czy raczej na zasadzie montaz bedzie od godziny.....A jezeli umowiliscie sie na godzine to czy mozesz podzielic sie informacja o ktorej i w okolicy ktorego pietra/klatki bedzie mozna tych cieci od montazu gazu spotkac?