DariuszB pisze:Skontaktowałem się z Administracją. Mają coś z tym zrobić. Zasugerowałem, także, zawieszenie informacji o zakazie składowania śmieci w tym miejscu. Zobaczymy.
Wielkie dzięki za szybką reakcję, te śmieci wyglądają tragicznie. Dobrze im zasugerowałeś ten zakaz, sam będę patrzył czy ktoś nie zostawia tu odpadów, bo inaczej to utoniemy w tym dziadostwie.
DariuszB pisze:No i..., Adma się grodzi wzdłuż Żmigrodzkiej...
Myślałem, że oni mają tylko grunt pod tą galerię i bloki, a tu się okazuje, że mają chyba dużo więcej. Nie jestem z tego zadowolony, bo wiadomo jak buduje deweloper. Zaraz uwali bloki na 12 pięter w odległości 20 m od siebie. No i będziemy widzieć tylko betonową ścianę przed sobą... szkoda.
Tak pomyślałem jeszcze, gdzie jakiś plac zabaw dla dzieci jest planowany, bo oprócz tego niewielkiego ogrodzenia wewnątrz podwórza to chyba nic się więcej nie kroi. Nie to, że jestem jakimś specjalnym wielbicielem placów zabaw, ale wtedy przynajmniej jakaś przestrzeń między blokami jest wymuszona, a tak to patrząc na te bloki, które budują po drugiej stronie brzozowskiej to trochę jestem zaniepokojony, że zaczyna się ścisk i to konkretny. Jak Adma zaplanuje taki gąszcz za naszymi oknami to nie będzie ciekawie na tym naszym osiedlu